MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Βαδίζουμε με οδηγό την πίστη»: Tο νέο διαφημιστικό σποτ για την προεδρική καμπάνια του Kanye West

Ο Kanye West μοιράστηκε το νέο του βίντεο για την προεδρική του εκστρατεία και ορκίζεται να αποκαταστήσει την πίστη της Αμερικής

Monopoli Team

Είναι γνωστό ότι ο ράπερ και παραγωγός Kanye West είχε ανακοινώσει επίσημα την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα ως πρόεδρος των ΗΠΑ τον Ιούλιο.

Η υποψηφιότητά του όμως αμφισβητήθηκε αφού αξιωματούχοι στο Ιλινόις ανακοίνωσαν σχέδια επανεξέτασης της εγκυρότητας των υπογραφών που υποβλήθηκαν στην πολιτεία.

Τώρα, φαίνεται ότι η υποψηφιότητα West ενδέχεται να επανέλθει μετά την κυκλοφορία ενός νέου διαφημιστικού σποτ-καμπάνιας μέσω των κοινωνικών μέσων.

«Βαδίζουμε με οδηγό την πίστη»

«Αμερική, ποιο είναι το πεπρωμένο της Αμερικής; Τι είναι καλύτερο για το έθνος μας, τον λαό μας, τι είναι ακριβώς αληθινή δικαιοσύνη;» ξεκινά λέγοντας στο βίντεό του. «Πρέπει να σκεφτούμε όλα αυτά τα πράγματα μαζί ως λαός, να συλλογιστούμε το μέλλον μας, να ανταποκριθούμε στο όνειρό μας, πρέπει να έχουμε όραμα.»

Κλίνοντας προς τη θρησκεία, ο West συνέχισε: «Εμείς ως λαός θα αναβιώσουμε τη δέσμευση του έθνους μας στην πίστη, σε αυτό που το σύνταγμά μας αποκαλεί« ελεύθερη άσκηση της θρησκείας », συμπεριλαμβανομένης φυσικά της προσευχής. Μέσω της προσευχής, η πίστη μπορεί να αποκατασταθεί – εμείς ως λαός καλούμαστε να συμμετάσχουμε σε ένα σκοπό μεγαλύτερο από εμάς.»

«Δεν είμαστε μόνο ένας φάρος στον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαστε υπηρέτες ο ένας προς τον άλλον, να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, να ανυψώσουμε ο ένας τον άλλον, τους συμπατριώτες μας Αμερικανούς, ώστε όλοι να ευημερούμε μαζί».

Στη συνέχεια κάλεσε τη χώρα του να «ενεργήσει βάσει της πίστης» και με τη «σίγουρη γνώση» ότι «επιδιώκουν τους σωστούς στόχους και κάνουν τα σωστά πράγματα».

«Θα οικοδομήσουμε μια ισχυρότερη χώρα χτίζοντας ισχυρότερες οικογένειες. Οι οικογένειες είναι τα δομικά στοιχεία της κοινωνίας, ενός έθνους », είπε. «Στρεφόμενοι στην πίστη θα είμαστε το είδος του έθνους, το είδος των ανθρώπων που ο Θεός μας θέλει να είμαστε.» 

Η εμφάνιση στο «Through The Wire»

Εν τω μεταξύ, ο Kanye West έχει επικοινωνήσει με τον Joe Rogan για να ρωτήσει αν μπορεί να εμφανιστεί ως επισκέπτης στο δημοφιλές podcast του στο Spotify.

Πέρυσι, ο rapper ανακοίνωσε ότι θα είναι προσκεκλημένος στο The Joe Rogan Experience, αλλά το επεισόδιο δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Λίγο αργότερα, αναφέρθηκε ότι η εμφάνιση του West που φημολογείται εδώ και καιρό ότι ακυρώθηκε, αφού ο Rogan είπε ότι είπε στους θαυμαστές μετά από μια παράσταση στο Τέξας ότι πίστευε ότι ο West που θα έρθει στην εκπομπή ίσως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα για την εκπομπή «Through The Wire».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Kanye West υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και το Twitter αντιδρά12.09.2018

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο West θέλει να ξαναπροσπαθήσει, επικοινωνώντας με τον Rogan για πρόσκληση μέσω Twitter.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b