MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το «Insomniac» έγινε 25 και οι Green Day το γιορτάζουν

25 χρόνια μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Insomniac» οι Green Day μοιράζονται αδημοσίευτο υλικό από την περιοδεία τους το 1996.

Monopoli Team

Οι Green Day μοιράστηκαν αρχειακό υλικό από την ευρωπαϊκή περιοδεία τους το 1996 με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Insomniac».

Ο δίσκος, που ήταν το τέταρτο άλμπουμ τους και είχε τραγούδια όπως «Brain Stew», «Jaded» και «Walking Contradiction», γιόρτασε την επέτειό του το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Με αφορμή την επέτειο αυτή, οι Green Day μοιράστηκαν υλικό σχεδόν 21 λεπτών από μια συναυλία που έκαναν για την υποστήριξη του άλμπουμ στην Πράγα το 1996.

«Είναι η 25η επέτειος του “Insomniac”!» η μπάντα έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα του βίντεο. «Θέλαμε λοιπόν να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, οπότε εδώ είναι όλο το υλικό που δεν έχουμε δημοσιεύσει από τις περιπέτειες μας κατά την περιοδεία του «Insomniac» το 1995-96.»

«Αδημοσίευτο βίντεο από την περιοδεία ‘Europe 95’ και το live στην Πράγα, που γυρίστηκε σε ταινία 16mm στην Ευρώπη το 1996. ‘Ηταν από τις τελευταίες συναυλίες της περιοδείας πριν επιστρέψουμε στο στούντιο για τις την ηχογράφηση του άλμπουμ «Nimrod». Απολαύστε!»

Οι Green Day πρόσθεσαν: «Ώρα να γιορτάσουμε το «Insomniac» και να βγάλουμε τη σαμπάνια και το χαβιάρι.»

Μάλιστα, το συγκρότημα επανεκδίδει το «Insomniac» για να γιορτάσει την 25η επέτειό του, με την κυκλοφορία να περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από την εν λόγω συναυλία στην Πράγα. Ωστόσο, λόγω των καθυστερήσεων στην παραγωγή που επιβάλλει ο κορονοϊός, η έκδοση βινυλίου της επανέκδοσης του άλμπουμ δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τις αρχές του 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ιστορία της grunge μουσικής μέσα από 15 άλμπουμ12.09.2018

Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα, ο frontman των Green Day, Billie Joe Armstrong ανακοίνωσε ένα άλμπουμ που περιέχει τις διασκευές των τραγουδιών από το«No Fun Mondays».

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b