MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου: Τελευταία προθεσμία υποβολής ταινιών

Το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου καλεί τους νέους δημιουργούς να στείλουν τις ταινίες τους, καθώς απομένουν λίγες μέρες ακόμη.

15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου
15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου
Monopoli Team

Το 2020 το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου αποδέχεται τις προκλήσεις της εποχής και συνεργάζεται με την πλατφόρμα INSPIRE-TV.com για να προσφέρει μια μεγάλη οθόνη για την ανθρωπότητα, ένα φιλόξενο “σπίτι” για τους ανεξάρτητους καλλιτέχνες και κινηματογραφιστές και μια κοινότητα για ένα επιλεκτικό και απαιτητικό κοινό.

15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου

15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου

Με τα χρόνια το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου είχε το προνόμιο να συνεργαστεί με εκατοντάδες καλλιτέχνες και σκηνοθέτες που έχουν πει υπέροχες ιστορίες. Πολλοί έχουν κάνει νέες ή/και μεγάλου μήκους ταινίες σε διαφορετικά είδη. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου κάνει τη διαφορά ξανά στον κινηματογραφικό κόσμο και καλεί όλες τις επιλεγμένες και βραβευμένες ταινίες ανεξάρτητων σκηνοθετών στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου από το 2006 να εισέλθουν στην Inspire-TV.com πλατφόρμα διεθνούς διανομής έργων καλλιτεχνών σε διάφορες κατηγορίες.

Έκθεση φωτογραφίας κι άλλες εκδηλώσεις

Η 15η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου είναι Υπό την Αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας και θα πραγματοποιηθεί, σε δύο χώρους, έτσι ώστε να εφαρμοστεί στο έπακρο το πρωτόκολλο ασφαλείας για το COVID-19. To Πάνθεον Art Cinema θα φιλοξενήσει τις προβολές του Φεστιβάλ από 15/11/2020 έως 21/11/20 και στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Παλιά Λευκωσία θα διεξαχθούν οι παράλληλες εκδηλώσεις και η έκθεση φωτογραφιών “ΦωτοΜήνυμα – Ισορροπώντας στην Πράσινη Γραμμή” σε συνεργασία με την Κυπριακή Φωτογραφική Εταιρεία Λευκωσίας τη περίοδο 17/11/2020- 21/11/2020.

Εκτός από τις ζωντανές και διαδικτυακές προβολές θα διεξαχθούν πάνελ δικτύωσης στη νέα διαδικτυακή σειρά “Inspire-TV #LiveTalks” και συζητήσεις με τους συμμετέχοντες σκηνοθέτες.

Για τις συμμετοχές

Η πρόσκληση συμμετοχής ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους σε διάφορα είδη και κατηγορίες, αλλά κυρίως πρωτοεμφανιζόμενων σκηνοθετών, εξακολουθεί να είναι ενεργοποιημένη στο Filmfreeway έως τις 24 Οκτωβρίου και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό έκπτωσης INSPIRETV50.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Πόλεμος στο Σπίτι»: Η νέα ταινία του Ρομπερτ Ντε Νιρο κλείνει το μάτι στο…«Taxi Driver»12.09.2018

Για την έκθεση “ΦωτοΜήνυμα” οι ψηφιακές φωτογραφίες μπορούν να σταλούν στο email [email protected] με διαστάσεις 40cm Χ 55cm μέχρι την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, 2020.

Περισσότερα από Cine News