MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ATZENTA

Online Agenda: 3 προτάσεις για την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020.

Η Ζωή Παπαδοπούλου σ' ένα αφιέρωμα για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ζωή Παπαδοπούλου σ’ ένα αφιέρωμα για την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube, συνεχίζονται. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Σήμερα θα μεταδοθεί η συναυλία της Ζωής Παπαδοπούλου «Αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου». Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.
Παρασκευή 9/10, 20.30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συναυλία εδώ.

Σεμινάριο με θέμα «Γράφουμε μαζί παραμύθια!».

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

«Γράφουμε παραμύθια μαζί!» από την Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity

Η Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity διοργανώνει δωρεάν online σεμινάριο με τίτλο «Γράφουμε παραμύθια μαζί!». Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Άννα Αθανασιάδου, φιλόλογος, συγγραφέας και καθηγήτρια δημιουργικής γραφής στη Σχολή Harmony & Creativity. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. Για να το παρακολουθήσετε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή για να σας σταλεί ο σύνδεσμος στο zoom. Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο στείλτε email με το ονοματεπώνυμό σας και διευκρινίστε ότι η δήλωση συμμετοχής αφορά το δωρεάν σεμινάριο για το παραμύθι στις 9 Οκτωβρίου εδώ.
Παρασκευή 9/10, 20.00 – 22.00
Δωρεάν
Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα γραφής παραμυθιού της Σχολής Harmony & Creativity πατήστε εδώ.

Σεμινάριο με θέμα «Ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Ἡ Κλειώ ἱστορεῖ»: Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία (Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών) του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, από το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους (2020-2021) εγκαινιάζει τον Κύκλο Διαδικτυακών Σεμιναρίων (webinars) «Ἡ Κλειώ ἱστορεῖ».

Το πρώτο online σεμινάριο με θέμα «Ελληνοτουρκικές σχέσεις» θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Ομιλητές θα είναι ο Άγγελος Συρίγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ο Αντώνης Κλάψης, Επίκουρος Καθηγητής Διπλωματίας και Διεθνούς Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Τα σεμινάρια είναι ανοικτά και θα πραγματοποιούνται  μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.
Παρασκευή 9/10, 19.00 – 20.00
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔωρεάν, διαδικτυακές Ομάδες Γονέων από το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b