MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Online Agenda: 3 προτάσεις για την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020.

Μουσικοθεατρική παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ»
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ» μέσω live streaming

Το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube προβάλλει και σήμερα μια θεατρική παράσταση μέσω live streaming. Πρόκειται για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ». Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.
Πέμπτη 8/10, 20:30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση εδώ.

Reflect Festival

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Reflect Festival

Το Reflect, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το μέλλον και την τεχνολογία που έχει τις ρίζες του στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί φέτος online, από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου. Ομιλητές παγκοσμίου εμβέλειας, καθώς και επιχειρηματίες και ιθύνοντες της Κύπρου, θα συμμετάσχουν εξ αποστάσεως. Το τριήμερο διαδικτυακό φεστιβάλ θα ζωγραφίσει μια ολιστική εικόνα του γεμάτου προκλήσεις μέλλοντός μας, είτε πρόκειται για τεχνολογικές εξελίξεις, επόμενα βήματα μετά την κρίση, είτε για το περιβάλλον γύρω μας. Οι ομιλητές θα ασχοληθούν με θέματα όπως η κοινωνία του μέλλοντος, το χρήμα και η οικονομία και το μέλλον των επιχειρήσεων. Θα παρουσιαστούν εκτενώς επίσης θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και την ψυχολογία – οι ομιλητές θα μοιραστούν τις σκέψεις τους για την ευζωία, την αυτοβελτίωση και το μέλλον των σχέσεων.
Πέμπτη 8/10, 09:00
49€
Για εισιτήρια και πληροφορίες εδώ.

Σεμινάριο με θέμα «Η Ανατολική Μεσόγειος σε σημεία καμπής»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

«Η Ανατολική Μεσόγειος σε σημεία καμπής»

Το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελλάδας Deree παρουσιάζει δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Η Ανατολική Μεσόγειος σε σημεία καμπής». Το σεμινάριο θα διεξαγάγει ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, Διευθυντής Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου. Θα εξεταστούν οι κύριες προκλήσεις ασφαλείας και απειλές, με αφορμή την πρόσφατη κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή, καθώς και οι μελλοντικές προοπτικές της χώρας μας.
Πέμπτη 8/10, 18:00 – 20:00
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση το σεμινάριο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Οnline ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία για Όλους»12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b