MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
21
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Online Agenda: 3 προτάσεις για την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020.

Μουσικοθεατρική παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ»
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ» μέσω live streaming

Το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube προβάλλει και σήμερα μια θεατρική παράσταση μέσω live streaming. Πρόκειται για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ». Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.
Πέμπτη 8/10, 20:30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση εδώ.

Reflect Festival

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Reflect Festival

Το Reflect, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το μέλλον και την τεχνολογία που έχει τις ρίζες του στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί φέτος online, από τις 8 έως τις 10 Οκτωβρίου. Ομιλητές παγκοσμίου εμβέλειας, καθώς και επιχειρηματίες και ιθύνοντες της Κύπρου, θα συμμετάσχουν εξ αποστάσεως. Το τριήμερο διαδικτυακό φεστιβάλ θα ζωγραφίσει μια ολιστική εικόνα του γεμάτου προκλήσεις μέλλοντός μας, είτε πρόκειται για τεχνολογικές εξελίξεις, επόμενα βήματα μετά την κρίση, είτε για το περιβάλλον γύρω μας. Οι ομιλητές θα ασχοληθούν με θέματα όπως η κοινωνία του μέλλοντος, το χρήμα και η οικονομία και το μέλλον των επιχειρήσεων. Θα παρουσιαστούν εκτενώς επίσης θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και την ψυχολογία – οι ομιλητές θα μοιραστούν τις σκέψεις τους για την ευζωία, την αυτοβελτίωση και το μέλλον των σχέσεων.
Πέμπτη 8/10, 09:00
49€
Για εισιτήρια και πληροφορίες εδώ.

Σεμινάριο με θέμα «Η Ανατολική Μεσόγειος σε σημεία καμπής»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

«Η Ανατολική Μεσόγειος σε σημεία καμπής»

Το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελλάδας Deree παρουσιάζει δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Η Ανατολική Μεσόγειος σε σημεία καμπής». Το σεμινάριο θα διεξαγάγει ο Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, Διευθυντής Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου. Θα εξεταστούν οι κύριες προκλήσεις ασφαλείας και απειλές, με αφορμή την πρόσφατη κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή, καθώς και οι μελλοντικές προοπτικές της χώρας μας.
Πέμπτη 8/10, 18:00 – 20:00
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση το σεμινάριο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Οnline ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία για Όλους»12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Η ΚΟΑ υποδέχεται την Κλερ Χουάνγκτσι, δύο εκθέσεις για τον έρωτα και τη μνήμη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Hopeart: Ανοιχτό κάλεσμα για δωρεάν εκπαίδευση καλλιτεχνών βασισμένη στη μεθοδολογία MPAS
Εκδηλώσεις
Εκτός Ύλης – reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκδηλώσεις
Οι RootlessRoot επιστρέφουν με το «Mountain», αφιέρωμα στον Περικλή Κούκο στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ο Κουρέας της Σεβίλλης: Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τις Απόκριες με ειδική προσφορά στα εισιτήρια
Εκδηλώσεις
Το Metallon της Κ.Ο.Α. ερμηνεύει Elvis Presley, 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου στο Μουσείο Μπενάκη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Άσπρο Μαύρο: Φινάλε στο Επί Κολωνώ με ειδική προσφορά προπώλησης – Ακολουθεί περιοδεία
Εκδηλώσεις
«Εμιγκρέδες» στο Θέατρο ΜΕΤΣ, αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο στο Θέατρο Ολύμπια – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από τη νέα παράσταση του Φλατσούση στο Τέχνης μέχρι το ΜεĪΖοΝ Ensemble στο Μέγαρο – Τι κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
1ο Φεστιβάλ Σπάνιων Παθήσεων στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων