MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE

Οnline Agenda: 3 προτάσεις για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Δον Καμίλο» μέσω live streaming

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube, συνεχίζονται. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Σήμερα θα προβληθεί η θεατρική παράσταση «Δον Καμίλο», με τον Πέτρο Ξεκούκη κ.ά. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.
Τετάρτη 7/10, 20.30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση εδώ.

Σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στη Μουσικοθεραπεία»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Εισαγωγή στη Μουσικοθεραπεία

Σεμιναριακός Κύκλος Εισαγωγής στη Μουσικοθεραπεία διάρκειας 40 ωρών, εξ αποστάσεως ή με φυσική παρουσία.

Ξεκινά ο 15ος Σεμιναριακός Κύκλος Εισαγωγής στη Μουσικοθεραπεία με υπεύθυνη τη μουσικοθεραπεύτρια Πελίνα Ευαγγέλου και επιστημονική συνεργάτιδα και προσκεκλημένη εισηγήτρια την Δρα Ντόρα Ψαλτοπούλου. Ο σεμιναριακός κύκλος είναι αυτοτελής, έχει διάρκεια 40 ώρες και διεξάγεται δύο φορές τον χρόνο με ολιγομελή τμήματα.

Θα δημιουργηθούν δύο τμήματα: Ένα με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων κι ένα τμήμα παρακολούθησης εξ αποστάσεως, με ένα τριήμερο φυσικής παρουσίας (20 ώρες εξ αποστάσεως και 20 ώρες ένα τριήμερο από Παρασκευή έως Κυριακή). Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Από Τετάρτη 7/10, 18.00 – 19.30
Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα ή εξ αποστάσεως

Digital Marketing

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Digital Marketing στην Τεχνόπολη ή μέσω live streaming

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, εγκαινιάζει ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μαζί μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων με θεματικούς κύκλους: το INNOVATHENS Academy. Κάθε κύκλος αναλύει ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα από τετράωρα πρωινά εργαστήρια (11.00-15.00) που πραγματοποιούνται δια ζώσης στον χώρο του INNOVATHENS με περιορισμένες θέσεις αλλά και online μέσω ΖΟΟΜ για συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής δείτε εδώ.
Τετάρτη 7/10 – Τετάρτη 21/10, 11.00 – 15.00
30€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ή μέσω ZOOM
*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘέατρο Πορεία: Ο Γιούγκερμαν επιστέφει σε ζωντανή μετάδοση, μέσω live streaming12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b