MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.

Monopoli Team

ΣΙΝΕΜΑ

Comedy Club στο City Drive-in

Το City Drive-in συνεχίζει να υποδέχεται σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες, ζευγάρια και οικογένειες, δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης για το κοινό το οποίο απολαμβάνει την εμπειρία του drive-in μέσα από την άνεση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου του. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους Κατερίνα Βρανά, Χρύσα Κατσαρίνη, Θωμά Ζάμπρα και Δημήτρη Χριστοφορίδη στο πρώτο Drive-in comedy club που έγινε πότε στην Ελλάδα στο OAKA.
Πέμπτη 1/10, 21:00
30€
OAKA, Κηφισίας 37, Αθήνα

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας»

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επέστρεψε ανανεωμένο και θα διεξαχθεί για πρώτη φορά εξ’ ολοκλήρου σε θερινούς κινηματογράφους, εφτά συνολικά. Διαβάστε περισσότερα και δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα των προβολών εδώ.
Από 3€

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

8o Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανανεώσιμου Θεάτρου

Το 8ο Φεστιβάλ Χειροποίητου και Ανακυκλώσιμου Θεάτρου επέστρεψε, για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ για σήμερα περιλαμβάνει «Συνάντηση Suzuki Training» (18:00-19:30). Σκοπός των συναντήσεων είναι η δημιουργία ενός κοινού τόπου και χρόνου, όπου καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Μέθοδο Suzuki για ηθοποιούς και να προπονηθούν παρέα, στηριζόμενοι στις τεχνικές της, με την Giòvanna Michaliadi Sarti. Αργότερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Σονόρχ» της Τζένης Δάγλα.
Πέμπτη 1/10
Τεχνοχώρος Fabrica, Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος, Κεραμεικός

ΑΘΛΗΣΗ

Βασικό μάθημα Mat Pilates στο ΚΠΙΣΝ

Αυτοσυγκέντρωση, έλεγχος αναπνοής, ορθοσωμία, ισορροπία, ευλυγισία και ενδυνάμωση του κέντρου του σώματός μας είναι μερικά από τα οφέλη που αποκομίζουμε από το πρόγραμμα του pilates. Μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το pilates μέσα από τα μαθήματα που ξεκινούν σήμερα στο ΚΠΙΣΝ. Μην ξεχάσετε να φοράτε άνετα ρούχα και να έχετε το δικό σας στρώμα pilates.
Πέμπτη 1/10, 18:00 – 19:00
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

Ξεναγήσεις Οκτωβρίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ως σύγχρονο έργο Αρχιτεκτονικής Τοπίου, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της βιωσιμότητας, σεβόμενο τα οικοσυστήματα και τις εναλλαγές ενός τόπου σε διαρκή εξέλιξη. Αποτελεί έναν φιλόξενο και ανοιχτό χώρο, με φυτεύσεις και χαρακτήρα που αντανακλούν το μεσογειακό τοπίο. Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και την χρήση σκαλοπατιών. H εκτιμώμενη χιλιομετρική απόσταση που διανύεται υπολογίζεται στο 1 χλμ. Η ξενάγηση θα πραγματοποιείται στα αγγλικά.
Πέμπτη 1/10, 17:00
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b