MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νύχτες Πρεμιέρες: Αλλαγές στους χώρους και νέο ωρολόγιο πρόγραμμα

Μετά την απαγόρευση προβολών σε κλειστούς κινηματογράφους για 14 ημέρες, οι Νύχτες Πρεμιέρας αντικατέστησαν τους κλειστούς με θερινούς κινηματογράφους και ανανέωσαν το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
Monopoli Team

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας επέστρεψε ανανεωμένο μετά τα τελευταία μέτρα του κορονοϊού που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή και επέβαλαν απαγόρευση προβολών σε κλειστές αίθουσες.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα

Το Φεστιβάλ φέτος είχε αρχικά υβριδική μορφή με κλειστούς και θερινούς κινηματογράφους και ορισμένες ταινίες online μέσω πλατφόρμας. Πλέον αντικατέστησαν τους κλειστούς κινηματογράφους Δαναό, Όπερα και Ιντεάλ με τους θερινούς κινηματογράφους Άνεσις, Αθηναία και Αίγλη Ζαππείου.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας θα διεξαχθούν για πρώτη φορά εξ’ ολοκλήρου σε θερινούς κινηματογράφους, εφτά συνολικά. Αυτοί θα είναι η Ριβιέρα, η Στέλλα, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος – Λαΐς και Τριανόν ως είχαν και οι νέοι προστιθέμενοι όπως προαναφέρθηκαν. Ακόμη, θα υπάρξει και προβολή 3D στον θερινό κινηματογράφο Άρτεμις.

Αφίσα από τις 26ες "Νύχτες Πρεμιέρας"

Αφίσα από τις 26ες “Νύχτες Πρεμιέρας”

Το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα μέσω της επίσημης σελίδας του φεστιβάλ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Επιστροφή εισιτηρίων και χρημάτων και αγορά νέων εισιτηρίων

Η πολιτική για τις προβολές που έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή στην ώρα, ημέρα ή χώρο προβολής περιλαμβάνει την επιστροφή των χρημάτων σε όσους έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια έως και το Σάββατο 19/09 καθώς τα συγκεκριμένα εισιτήρια ακυρώνονται. Η επιστροφή των χρημάτων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 21/09.

Για τις 54 σε αριθμό προβολές οι οποίες δεν έχουν υποστεί κάποια αλλαγή στην ημέρα, ώρα και μέρος δεν αλλάζει κάτι και τα εισιτήρια παραμένουν διαθέσιμα προς το κοινό.

Από την Τρίτη 22/09 θα είναι διαθέσιμη η αγορά των νέων εισιτηρίων μέσω του viva.gr, των φυσικών καταστημάτων του viva και στα ταμεία των θερινών κινηματογράφων. Οι θερινοί κινηματογράφοι θα έχουν ανοιχτά τα ταμεία τους μία ώρα πριν την προβολή και μισή ώρα μετά την έναρξη της τελευταίας προβολής.

Η επίσημη αφίσα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Η επίσημη αφίσα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα εισιτήριο που αγοράσατε από το ταμείο ενός από τους κλειστούς ακυρωμένους κινηματογράφους, θα το επιστρέψετε στο ταμείο τους και θα έχετε επιστροφή των χρημάτων σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει από τις 04/10 που θα επαναλειτουργήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα πολιτική των εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ26ες Νύχτες Πρεμιέρας: Τα highlights της φετινής διοργάνωσης12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b