MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο οίκος Moschino πραγματοποίησε την πρώτη επίδειξη μόδας με.. κούκλες

Λόγω του κορονοϊού, ο οίκος Moschino δεν επέλεξε μοντέλα για την γυναικεία συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021, αλλά… κούκλες-μαριονέτες.

Monopoli Team

Η γυναικεία συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 του οίκου μόδας Moschino έκανε  ντεμπούτο με έναν… πρωτότυπο τρόπο.

Αντί να χρησιμοποιήσουν πραγματικά μοντέλα στην πασαρέλα, φέτος ο Moschino επέλεξε να χρησιμοποιήσει… κούκλες!

Οι κούκλες-μαριονέτες ήταν μινιατούρες, όπως και τα ρούχα που φορούσαν. Σύμφωνα με την συνέντευξη τύπου του brand, αυτή η πασαρέλα ήταν “ο τρόπος του οίκου Moschino να δείξει ότι για να ξεκινήσεις από την αρχή, πρέπει να αρχίσεις από τα… χαμηλά”.

Πρόκειται ίσως για την πιο ασφαλή επιλογή εν μέσω πανδημίας, αφού όχι μόνο τα μοντέλα, αλλά ακόμα και το κοινό ήταν από κούκλες -στην πρώτη σειρά φυσικά καθόταν η μινιατούρα της Άννα Γουίντουρ, για ακόμη περισσότερο ρεαλισμό.

Ο οίκος Moschino φυσικά δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από το πρωτότυπο αυτό fashion show, που περιλάμβανε τα highlights της βραδιάς, δηλαδή τις μαριονέτες να περπατούν στην “πασαρέλα”.

View this post on Instagram

#Repost @voguemagazine ・・・ Today on #GoodMorningVogue: @itsjeremyscott and @hensoncompany Creature Shop’s Peter Brooke takes us behind-the-scenes of his @moschino marionette show.

A post shared by Moschino (@moschino) on

Περιγράφοντας το show, ο Τζέρεμι Σκοτ, creative director του Moschino δήλωσε: “Καθώς ο κόσμος φαίνεται να χωρίζεται στις ‘ραφές’, οι γυμνές εσωτερικές διεργασίες κάτι καινούριου αποκαλύπτονται”.

Όσον αφορά τα ρούχα της συλλογής, μία ανακοίνωση του Moschino αναφέρει ότι η “αναποδογυρισμένη” φύση του 2020 προσέφερε την ευκαιρία να ξαναγραφτούν οι κανόνες στη μόδα.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: “Οι άκρες, οι ραφές, οι κορσέδες και άλλα φαίνονται στο εξωτερικό των ρούχων. Οι τσέπες των παντελονιών ανεμίζουν ελεύθερες, σαν κουρτίνες. Τα φερμουάρ είναι αναποδογυρισμένα, τα φορέματα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα αντιστρόφως, οι σιλουέτες είναι αντισυμβατικές”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTρία plus size μοντέλα έγραψαν ιστορία στην πασαρέλα της Versace12.09.2018

Η ανακοίνωση του Moschino καταλήγει: “Δεν θα το ονομάσουμε τόσο μία φρέσκια αρχή, όσο μία νέα αρχή. Όλα αλλάζουν, το ίδιο και η μηχανική της μόδας”.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b