MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
14
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Το νέο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στις 5 Οκτωβρίου το Learning Space της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική σεζόν, με ένα δημιουργικό πρόγραμμα εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ένα δημιουργικό πρόγραμμα εργαστηρίων

Στις 5 Οκτωβρίου το Learning Space της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική σεζόν με ένα δημιουργικό πρόγραμμα εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες, βασισμένο στις σύγχρονες τάσεις στον κόσμο της εκπαίδευσης και προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.

Το Impact Hub Athens αντιμετωπίζει την πρόκληση της πανδημίας ως ευκαιρία και δρα δημιουργικά, συνδέοντας το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό της Αγοράς με ευέλικτους χώρους μάθησης, υλοποιεί φρέσκες δράσεις και καινοτόμες ιδέες που επαναπροσδιορίζουν την εκπαιδευτική εμπειρία.

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τηρώντας τα μέτρα προστασίας που καθορίζουν οι υγειονομικοί κανόνες, θα πραγματοποιούνται μαθήματα για παιδιά και ενήλικες, με επίκεντρο την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και την εξοικείωση με σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας και μέσα έκφρασης. Πολυθεματικές δραστηριότητες βασισμένες στη μεθοδολογία STEAM, όπως το arts lab και οι μικροί επιστήμονες, και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης σε πρωινές και απογευματινές ώρες θα υποδεχτούν παιδιά και νεαρούς μαθητές.

Ενώ και οι ενήλικες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα μουσικής και χορωδίας, arts lab, yoga και μαθήματα χορού από όλο τον κόσμο.

Η μουσική ομάδα «Unison»

Παράλληλα, η μουσική ομάδα «Unison» συνεχίζει να δημιουργεί, σχεδιάζει, συμμετέχει σε μαθήματα κρουστών, εγχόρδων (βιόλα, βιολί, τσέλο) και χορωδίας και εργαστήρια (masterclasses), με τη ξεχωριστή μεθοδολογία του el sistema και του community arts program, καθιστώντας τη μουσική παιδεία προσβάσιμη στους νέους της γειτονιάς της Κυψέλης, και του ευρύτερου Αθηναϊκού κέντρου.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει. Οι μηνιαίες συνδρομές κυμαίνονται μεταξύ 20-35 ευρώ και διαφοροποιούνται ανάλογα με το μάθημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη διαδικασία εγγραφής δείτε εδώ και στο τηλέφωνο 2103210146. Μπορείτε, επίσης, να μπείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊδρυμα Θεοχαράκη: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Από τον Chris Isaak μέχρι το Athens Photo Festival - 9 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 12 δωρεάν εκδηλώσεις για τις 13-14 Ιουνίου
Εκδηλώσεις
«Άδειος Χώρος»: Το 2ο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών και Ομάδων διευρύνει τον θεατρικό του χάρτη στην Κυψέλη
Εκδηλώσεις
Athens Pride 2026: Το Σύνταγμα γεμίζει με μουσική και υπερηφάνεια – Το πρόγραμμα της κεντρικής ημέρας
Εκδηλώσεις
Από τη «Λυσιστράτη» του Σταμάτη Κραουνάκη έως τις καλοκαιρινές συναυλίες Μαραβέγια και Πασχαλίδη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Μικρή Αυλαία: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στο 1ο Φεστιβάλ Σύγχρονων Παραστατικών Τεχνών
Εκδηλώσεις
8ο Φεστιβάλ «Πάμε Πειραιά! Πάμε Δημοτικό!»: Η μεγάλη γιορτή του πολιτισμού επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο
Εκδηλώσεις
Από τη ζωή και τη μουσική του Μανώλη Χιώτη έως το νέο εκθεσιακό πρόγραμμα του ΕΜΣΤ – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από την τελετουργική έκσταση του «MÁM» στην Αμερική του Μάνου Χατζιδάκι – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
To LAB Society × Έαρ παρουσιάζουν το «MITOSÉ: Τα δικαιώματα της δημιουργίας»
Εκδηλώσεις
Ορφέας και Ευρυδίκη: Μέγαρο και Καμεράτα στην Αρχαία Μεσσήνη με Γκλουκ – Μπερλιόζ
Cine News
Γιώργος Λούκος: Στην Πειραιώς 260, το ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που άλλαξε το Φεστιβάλ Αθηνών