MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αναβάλλονται οι παραστάσεις της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο

Οι τρεις παραστάσεις της Ιταλίδας σταρ με τίτλο «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» που ήταν προγραμματισμένες για το Ηρώδειο αναβάλλονται λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό στην Αττική.

Μόνικα Μπελούτσι
Μόνικα Μπελούτσι
Monopoli Team

Οι παραστάσεις ήταν sold out (με τη μειωμένη πληρότητα) και ήταν προγραμματισμένες για τις 28, 29 και 30  Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας “Λυκόφως” στην ιστοσελίδα “Ticket Services”

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας σχετικά με την αναστολή των παραστάσεων σε υπαίθριους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι οι παραστάσεις “Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις” με την Μόνικα Μπελούτσι, που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αναβάλλονται. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLockdown και στις υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις στην Αττική12.09.2018

H παράσταση

Η Μόνικα Μπελούτσι, θα ανέβαινε για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ.

Η αισθαντική ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις  παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).

Φέρνοντας στο φως κρυφές και άγνωστες πτυχές της Μαρίας Κάλλας, η Μόνικα Μπελούτσι θα μας ταξίδευε στη ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας. Από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, ως τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα και από τα πρώτα βήματα της καριέρας της ως στο γάμο της και τον κατοπινό της θυελλώδη έρωτα για τον Αριστοτέλη Ωνάση, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες, δόξα, φήμη, σκάνδαλα και προσωπικές σιωπηρές δοκιμασίες.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b