MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

ArtWalk 5 στην Πάτρα: Έτοιμη η 5η τοιχογραφία με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις

Ο street artist Leandro Bustamante δημιούργησε στον αστικό ιστό της Πάτρας μία ακόμα εντυπωσιακή τοιχογραφία, με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ολοκληρώθηκε η 5η τοιχογραφία του ArtWalk 5
Monopoli Team

Η πέμπτη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας – ArtWalk 5 είναι πλέον έτοιμη!

Ο street artist, Leandro Bustamante με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο El Reina, ο οποίος ταξίδεψε από το Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης, δημιούργησε στον αστικό ιστό της Πάτρας μία ακόμα μεγάλου μεγέθους εντυπωσιακή τοιχογραφία.

Τον τοίχο της πολυκατοικίας στην οδό Βενιζέλου 208 στην Πάτρα, κοσμεί πλέον μία από τις ξεχωριστές δημιουργίες του. Όλοι, λοιπόν, μπορείτε πλέον να περάσετε απ’ την οδό Βενιζέλου 208 στην Πάτρα και να θαυμάσετε το έργο από κοντά!

Η 5η τοιχογραφία έχει θέμα τις αθρώπινες σχέσεις

Το επίκεντρο της τοιχογραφίας του Leandro Bustamante είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και ιδιαίτερα η ανθρώπινη επαφή και ο τρόπος που αυτή διαμορφώνεται σε δύσκολες συνθήκες, όπως αυτές που διανύουμε τώρα με την πανδημία.

ArtWalk 5: Ο street artist, Leandro Bustamante (a.k.a. "El Reina"), δημιούργησε στον αστικό ιστό της Πάτρας μία ακόμα εντυπωσιακή μεγάλου μεγέθους τοιχογραφία.

Οι δύο ανθρώπινες φιγούρες που αντικρίζουν η μία την άλλη μοιάζουν να μάχονται μεταξύ τους, να αγκαλιάζονται ή να χορεύουν ή ακόμα και να παρατηρεί η μία την άλλη, όπως παρατηρούμε όλοι τον εαυτό μας, καθώς αυτός εξελίσσεται μέσα το χρόνο.

Η χαρακτηριστική παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης σε όλα τα έργα του, καθώς και ο «κατακερματισμός του καμβά του» σε διαφορετικά επίπεδα, δίνει την έννοια της συνεχούς κίνησης, όπως και οι σχέσεις των ανθρώπων συνεχώς εξελίσσονται και δεν είναι ποτέ στατικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArtWalk 5: Ξεκινάει η δημιουργία της 6ης τοιχογραφίας στην Πάτρα12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b