MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

CT Garden Festival: Νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες στο Christmas Theater

Το CT Garden Festival, το νέο μουσικό φεστιβάλ της Αθήνας, μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων που επιβάλλουν αναστολή συναυλιών για 14 ημέρες στην Αττική, αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του.

Monopoli Team

Στο CT Garden Festival μένουμε ασφαλείς

Η χωρητικότητα είναι μόνο 480 άτομα σε έναν χώρο που θα μπορούσε να φιλοξενήσει 1300 καθήμενους. Τα τραπέζια έχουν μεγάλες αποστάσεις και το κοινό δεν συνωστίζεται. Όλοι οι χώροι του φεστιβάλ απολυμαίνονται καθημερινά με την μέθοδο Νεφελοψεκασμού – Ψυχρής Εκνέφωσης (Fogging). Οι τουαλέτες απολυμαίνονται συνεχώς κατά την διάρκεια της συναυλίας. Υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό σε κάθε τραπέζι. Όποιος δεν διαθέτει μάσκα λίγο πριν μπει στο φεστιβάλ, του παρέχεται δωρεάν καθώς είναι υποχρεωτική.

Ωστόσο η οριζόντια απαγόρευση όλων των συναυλιών στην Αττική, αναγκάζει την αναπροσαρμογή του προγράμματος των συναυλιών που θα γίνουν, μεταθέσεις συναυλιών αλλά και κάποιες ακυρώσεις. 

Το πρόγραμμα:

Οι παρακάτω συναυλίες θα μεταφερθούν στο Christmas Theater σε νέες ημερομηνίες και θα ισχύουν οι ίδιες ζώνες εισιτηρίων:

Χειμερινοί Κολυμβητές

Η συναυλία των Χειμερινών Κολυμβητών που είχε προγραμματιστεί για Τρίτη 29/09 στις 21.00 στο CT Garden Festival θα μεταφερθεί στο Christmas Theater την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στις 21.00.

Δημήτρης Μπάσης

Η συναυλία του Δημήτρη Μπάση που είχε προγραμματιστεί για Σάββατο 26/09 στις 21.00 στο CT Garden Festival θα μεταφερθεί στο Christmas Theater την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 στις 21.00.

Χρήστος Θηβαίος

Η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18/09 στις 21.00 στο CT Garden Festival θα μεταφερθεί στο Christmas Theater το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 στις 21.00.

Χαΐνηδες

Η συναυλία των Χαϊνηδων που είχε προγραμματιστεί για Πέμπτη 24/09 στις 21.00 στο CT Garden Festival θα μεταφερθεί στο Christmas Theater την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 21.00.

Ελένη Βιτάλη

Η συναυλία της Ελένης Βιτάλη που είχε προγραμματιστεί για Κυριακή 27/09 στις 21.00 στο CT Garden Festival θα μεταφερθεί στο Christmas Theater το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 στις 21.00.

Γιώτα Γρίβα

Η συναυλία της Γιώτας Γρίβα που είχε προγραμματιστεί για Δευτέρα 21/09 στις 21.00 στο CT Garden Festival θα μεταφερθεί στο Christmas Theater την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 στις 21.00.

Ματθαίος Τσαχουρίδης – Ιωάννης Παπαζήσης

Η συναυλία του Ματθαίου Τσαχουρίδη με αφηγητή τον Ιωάννη Παπαζήση που είχε προγραμματιστεί για Τετάρτη 30/09 στις 21.00 στο CT Garden Festival θα μεταφερθεί στο Christmas Theater τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 στις 21.00.

Αφιέρωμα στο Κανονάκι – Πάνος Δημητρακόπουλος

Η συναυλία του Πάνου Δημητρακόπουλου με Παντελή Θαλασσινό, Νίκο Ξυδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Καλλιόπη Βέττα, Ζαχαρία Καρούνη, Αρετή Κετιμέ, Κατερίνα Παπαδοπούλου που είχε προγραμματιστεί για Τετάρτη 23/09 στις 21.00 στο CT Garden Festival θα μεταφερθεί στο Christmas Theater την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 21.00.

Οι παρακάτω συναυλίες δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και θα γίνει εξαργύρωση των εισιτηρίων:

22 Σεπτεμβρίου: Δώρος Δημοσθένους, Mottet, Ξένια Γαργάλη
25 Σεπτεμβρίου: Δημήτρης Μυστακίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου
28 Σεπτεμβρίου: Βαγγέλης Γερμανός, Μιρέλα Πάχου
1 Οκτωβρίου: Ορφέας Περίδης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης
2 Οκτωβρίου: Θοδωρής Κοτονιάς, Μαρίνα Δακανάλη, Νεφέλη Φασουλή
3 Οκτωβρίου: Φωτεινή Βελεσιώτου, Βασίλης Προδρόμου
4 Οκτωβρίου: Μαρία Παπαγεωργίου, Homebound

Οι συναυλίες από 5 έως 11 Οκτωβρίου, που δεν ισχύει η απαγόρευση, θα γίνουν κανονικά:

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου: Βασίλης Λέκκας
Τρίτη 6 Οκτωβρίου: Alcedo, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Ελευθερία Πάτση
Τετάρτη 7 Οκτωβρίου: Kadinelia
Πέμπτη 8 Οκτωβρίου: Νίκος Πορτοκάλογλου, Στάθης Δρογώσης, Αγάπη Διαγγελάκη, Βύρωνας Τσουράπης
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου: Μίλτος Πασχαλίδης, Κατερίνα Πολέµη, De sol à sol Band
Σάββατο 10 Οκτωβρίου: Νίκος Οικονομίδης, Κυριακή Σπανού
Κυριακή 11 Οκτωβρίου: Gadjo Dilo 

Πληροφορίες – κανόνες ασφαλείας:

Το CT Garden Festival by Christmas Theater βρίσκεται στα Ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου ακριβώς απέναντι από το Αλσος Βεϊκου, στο Γαλάτσι, μία περιοχή βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι σχετικά απλή, μιας και το θέατρο βρίσκεται επί ενός κύριου οδικού άξονα της πόλης, τη Λεωφόρο Βεϊκου.

Χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 10 “Λ. Κύμης”. Συνεχίστε με νότια κατεύθυνση, έχοντας το ΟΑΚΑ στα αριστερά σας. Θα φτάσετε έξω από το Christmas Theater 3,5 χλμ μετά το σημείο που αφήσατε την Αττική Οδό.

Μπορείτε να φτάσετε όμως στην Λ. Βεϊκου από την Κηφισίας (μέσω της Καποδιστρίου) αλλά και από την Γαλατσίου και την Πρωτοπαπαδάκη.

Επίσης από την Μαρίνου Αντύπα μπορείτε να στρίψετε στην Λ. Κύμης και να συνεχίσετε στην Λ. Βεϊκου και από την Κηφισίας να στρίψετε στην Λ. Σπύρου Λούη και στην συνέχεια να στρίψετε στην Κύμης ώστε να συνεχίσετε μέχρι την Λ. Βεϊκου.

Μπορείτε πάντως να φτάσετε μέχρι το θέατρο και χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο πιο απλός τρόπος είναι το λεωφορείο 608 Ζωγράφου – Ακαδημία – Γαλάτσι (από το κέντρο, π.χ. Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου, Ομόνοια κλπ), το οποίο κάνει τέρμα ακριβώς έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Μετρό (γραμμή 1) μέχρι τον σταθμό “Ανω Πατήσια” και από εκεί το λεωφορείο 444 (ΣΤΑΘΜΟΣ Α.ΠΑΤΗΣΙΑ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗ), που κάνει στάση έξω από τα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου.

H μουσική σκηνή CT Garden Festival έχει ευρύχωρα τραπέζια και τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.  Η χωρητικότητα του χώρου είναι 480 άτομα. Η αγορά εισιτηρίου σας δίνει την δυνατότητα να καθίσετε με την παρέα σας αποκλειστικά σε δικό σας τραπέζι και όχι μαζί με άλλους.

Ο χώρος των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Γαλατσίου (στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater) διαθέτει δικό του Parking και είναι δωρεάν.

Η είσοδος και η έξοδος των θεατών γίνεται από 2 σημεία για την αποφυγή του συνωστισμού.

Η μουσική σκηνή έχει πρόσβαση για άτομα ΑΜΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο Μουσικής: Οι εκδηλώσεις που συνεχίζονται κανονικά στον Κήπο12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

CT Garden Festival by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 2117701700
Τιμές εισιτηρίων: Από 10 έως 20€ ανάλογα την συναυλία και την ζώνη. Η κατανάλωση στο τραπέζι δεν είναι υποχρεωτική.
Πληροφορίες – εισιτήρια: 211 77 01 700, www.viva.gr & www.ct.gr

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b