MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Finneas: Ο αδερφός της Billie Eilish κυκλοφορεί νέο τραγούδι με ηχηρό μήνυμα

Ο Finneas κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο «What They’ll Say About Us» θέλοντας να μιλήσει για τα κοινωνικά ζητήματα που τον ενέπνευσαν.

Monopoli Team

O Finneas κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με βίντεο κλιπ, σε σκηνοθεσία Sam Bennett. Το τραγούδι έχει τίτλο «What They’ll Say About Us» και είναι ένας ύμνος αφιερωμένος στους τελευταίους μήνες των σαρωτικών κοινωνικών αλλαγών και διαμαρτυριών για τη φυλετική δικαιοσύνη στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ μεγάλο μέρος της χώρας βρίσκεται ακόμα σε lockdown.

Τι λέει ο ίδιος ο καλλιτέχνης

«Έγραψα αυτό το τραγούδι τον Ιούνιο αφού πέρασα μία ημέρα μου σε μια διαμαρτυρία στο κέντρο του Λος Άντζελες, γεμάτος ελπίδα και με την προοπτική ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα συγκεντρώνονταν από όλο τον κόσμο για να πολεμήσουν ενάντια στον θεσμοθετημένο ρατσισμό και την ανισότητα», έγραψε ο Finneas σε δήλωσή του. «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακολουθούσα επίσης την Amanda Kloots που κατέγραψε το σύζυγό της Nick Cordero στην εντατική ενώ ήταν σε κώμα, ενώ νοσούσε από Covid-19».

Συνέχισε: «Φαντάζομαι να κάθεται δίπλα του, περιμένοντας, ελπίζοντας να ξυπνήσει.Αυτό με έκανε να σκεφτώ όλα τα εκατομμύρια ανθρώπων, σε όλο τον κόσμο, που έχουν επίσης αγαπημένους, γονείς, παιδιά και μέλη της ευρύτερης οικογένειας που είναι στην ίδια κατάσταση. Αντιμέτωποι με αυτόν τον τρομερό ιό. Κάποιοι θα το ξεπεράσουν και θα ξυπνήσουν ξανά, ενώ άλλοι ίσως όχι. Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους όσους έπρεπε να υπομείνουν αυτή την κατάσταση φέτος. Ελπίζω ότι αυτό το τραγούδι μπορεί να προσφέρει κάποια παρηγοριά σε όσους μπορεί να το χρειάζονται.»

Το «What They’ll Say About Us» ακολουθεί το EP Blood Harmony του Finneas, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019. Μια deluxe έκδοση του EP κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b