MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
09
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τα «X-Files» επιστρέφουν ως σειρά κινουμένων σχεδίων

Η επιτυχημένη σειρά «X-Files» επιστρέφει ως σειρά κινουμένων σχεδίων με κωμικό χαρακτήρα και μία ομάδα από… ιδιότροπους πράκτορες.

Τα «X-Files» ως σειρά κινουμένων σχεδίων
Monopoli Team

Η αγαπημένη επιστημονικής φαντασίας «X-Files» επιστρέφει από την Fox, αλλά αυτή τη φορά ως σειρά κινουμένων σχεδίων σε μορφή κωμωδίας.

Ο τίτλος θα είναι «The X-Files: Albuquerque» και δεν θα έχει πια την βασική ομάδα της σειράς αλλά θα αποτελείται από μια ομάδα ιδιόρρυθμων πρακτόρων οι οποίοι θα ασχολούνται με τρελές και αστείες υποθέσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για την αναπληρωματική ομάδα, που δεν έχουμε ξαναδεί.

Παραγωγός θα είναι ο Κρις Κάρτερ, ο οποίος συμμετείχε και στο πρωτότυπο «X-Files» και σεναριογράφοι θα είναι οι Ρόκι Ρούσο και Τζέρεμι Σοσένκο, γνωστοί για την σειρά του Netflix «Paradise PD».

Τα «X-Files» ως σειρά κινουμένων σχεδίων

Τα «X-Files» ως σειρά κινουμένων σχεδίων

Το «X-Files» διήρκησε εννέα σεζόν στο Fox, στη διάρκεια των οποίων πρωταγωνιστούσαν οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι, οι οποίοι δεν θα υπάρχουν πια στην νέα σειρά κινουμένων σχεδίων. Μετά την ένατη σεζόν και έπειτα από μια εμφάνιση των πρωταγωνιστών στην επιτυχία του Fox «The Simpsons», ακολούθησε η δέκατη σεζόν το 2016 με έξι επεισόδια και το 2018 η σειρά ολοκληρώθηκε με την εντέκατη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈφυγε από τη ζωή ο συν-δημιουργός του «Σκούμπι-Ντου», Τζο Ρούμπι12.09.2018

Ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει δεκτή από την Fox η παραγωγή της σειράς, πάντως οι αρμόδιοι ετοιμάζονται να δουν το πρώτο επεισόδιο “πιλότο” αλλά της σειράς που φυσικά υπογράφουν οι Ρόκι Ρούσο και Τζέρεμι Σοσένκο.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Αποστολή στο 55ο IFFR: Μια εβδομάδα από αίθουσα σε αίθουσα
Cine News
Die My Love, κωμωδίες ή δυνατά love stories; Τι θα δεις αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Μέγαρο: Τριήμερο προβολών με τα τρία πρώτα ιστορικά ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ηλιού
Cine News
28ο ΦΝΘ: Μεγάλο αφιέρωμα σε σπάνια και αποκαλυπτικά αρχεία
Cine News
Animasyros 2026: 200 χρόνια Ερμούπολη και open call για συμμετοχές
Cine News
«Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα απόψε στο MEGA – Όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο
Cine News
Το KinoFest επιστρέφει στην Αθήνα
Cine News
Η υπόθεση Σορίν Ματέι στη μεγάλη οθόνη - Στον "αέρα" το τρέιλερ
Cine News
«Μπαμπά, σ’ αγαπώ»: Οι πιο απίστευτες περιπέτειες της πατρότητας ξεκινούν στον ALPHA
Cine News
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε μια “λανθιμική” διαφήμιση στο Super Bowl
Cine News
«Αύριο»: Η νέα μίνι σειρά της ΕΡΤ θα σε κρατά σε αγωνία μέχρι το επόμενο επεισόδιο
Cine News
Σχέδιο Οδυσσέας: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς μυθοπλασίας της COSMOTE TV