MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Πέμπτη 20 Αυγούστου

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020.

Dilemma in Cineland στο Cafe του Νομιστματικoύ Μουσείου
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Διάλεξε», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο Θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Βασισμένη στην κλασική κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι, «Το Καφενείο», η παράσταση «Διάλεξε», σε μετάφραση – σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, αποτελεί μια ευφυέστατη φαρσοκωμωδία που σκιαγραφεί τα καθημερινά προβλήματα, τους έρωτες και τους καβγάδες του μικρόκοσμου της νύχτας. Η δράση του έργου μεταφέρεται στο σήμερα – και πιο συγκεκριμένα σ’ ένα καλοκαιρινό πάρτι: δηλαδή, σ’ έναν τόπο συνάντησης θαμώνων αλλά και περαστικών στο κέντρο μιας σύγχρονης πρωτεύουσας, οι οποίοι τσακώνονται, φλερτάρουν, τζογάρουν, τραγουδούν, χορεύουν και κουτσομπολεύουν.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 | 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, μειωμένη 10€ για ΑΜΕΑ, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους
Προπώληση: viva.gr
Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106,Αμπελόκηποι | Τηλ: 2106435706

«Αρκάς, η ζωή μετά» στο Τριανόν Cinemax – Σαρωνίδα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 | 21:30
Τιμή Εισιτηρίου: 12€ | Προπώληση: viva.gr
Τριανόν Cinema, Κεφαλληνίας 8 Σαρωνίδα | Τηλ: 2291 054931

προτάσεις

«Το Υπέροχό μου Διαζύγιο», της Τζεραλντίν Άρον

«Το Υπέροχό μου Διαζύγιο», της Τζεραλντίν Άρον στο Θέατρο Χυτήριο

Η κωμωδία «Το υπέροχό μου διαζύγιο» της Τζεραλντίν Άρον σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, παρουσιάζεται στον κήπο του Θεάτρου «Χυτήριο». Ένας απολαυστικός μονόλογος που κινείται από το δάκρυ στο γέλιο και φωτίζει με ειλικρίνεια όλες εκείνες τις κωμικές, τρυφερές, γλυκόπικρες και δραματικές ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας καθημερινής ηρωίδας, μιας γυναίκας σαν κι εμάς που δεν σταματά να διεκδικεί το δικαίωμα στο όνειρο και την ευτυχία.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 | 21:00
Τιμή Εισιτηρίου: Από 12€ | Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Χυτήριο – Προαύλιο, Ιερά Οδός 44, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0341 2313

«Μένουμε…ταπί», του Δημήτρη Χαλιώτη στο Από Κοινού Θέατρο

Η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος, η Αγγελική Ξένου και ο Ανδρέας Βελέντζας αλλάζουν ρόλους και προσωπεία στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας σε μία πολιτικοκοινωνική επιθεώρηση για όσα παράλογα και τραγελαφικά ζούμε. Μία ηλικιωμένη που επιμένει να… μένει σπίτι, η έμπιστη σύμβουλος της Υπουργού Παιδείας Θεοπίστη Προσκυνίδου, το «ανασυγκροτημένο» μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κικίτσα Σκρουμπέλη, ένας ΜΑΤατζής που έχει μάθει να δέρνει και να τον χειροκροτούν, μία φανατική θαυμάστρια του Σωτήρη Τσιόδρα, καθώς και ο Νίκος Χαρδαλιάς… αυτοπροσώπως μας δίνουν ραντεβού φέτος το καλοκαίρι στην αυλή του Από Κοινού.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 | 21:15
Τιμή Εισιτηρίου: 15€ | Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Από Κοινού, Ευπατριδών 4, Κεραμεικός | Τηλέφωνο: 21 1405 7249

«Μένουμε…ταπί», του Δημήτρη Χαλιώτη

ΜΟΥΣΙΚΗ

Dilemma in Cineland στο Cafe του Νομιστματικoύ Μουσείου

Το γνωστό δίδυμο, Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, κιθάρα, loops) και Σωτήρης Τράγκας (φωνή, σαξόφωνο, φυσαρμόνικες), αυτή τη φορά μαζί με τον Solis Barki στα κρουστά, θα παρουσιάσουν ορχηστρικά θέματα από τη δισκογραφία τους καθώς και μουσικές και τραγούδια που έχουν ακουστεί σε αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες σε δεύτερη εκτέλεση. Ένα απολαυστικό ταξίδι στο παγκόσμιο σινεμά μέσα από τις μουσικές των Dilemma.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 | 21:00
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067 (Απαραίτητη η κράτηση θέσεων)
Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b