MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Saving the World: Το νέο τραγούδι της Monika για τους ήρωες του covid-19

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Monika αφιερώνει το νέο της τραγούδι, «Saving the World», στους πραγματικούς ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, στη μάχη ενάντια στον covid-19.

Monopoli Team

Μία πρωτοβουλία παγκόσμιας εμβέλειας

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος γυναικών Daughters of Penelope-Paris ξεκίνησε αυτήν την παγκόσμια πρωτοβουλία. Στόχος η συγκέντρωση εσόδων, για την στήριξη των ελληνικών δημόσιων φορέων παροχής υγείας, που μάχονται κατά της πανδημίας Covid-19. Εμπνευστής της προσπάθειας είναι η Πρόεδρος του συλλόγου, Αλεξάνδρα Χρυσοστάλη, η οποία, συγκινημένη από το τραγούδι «Saving the World» της Μonika, αποφάσισε να το αξιοποιήσει για την κινητοποίηση της παγκόσμιας κοινότητας και την προώθηση του συγκεκριμένου σκοπού του Συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό video clip με ύψιστη εθνική και συμβολική αξία. Το βίντεο κλίπ γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ακρόπολη των Αθηνών, με μια επίλεκτη ομάδα συντελεστών που συμπεριλαμβάνει τον προτεινόμενο για Όσκαρ, Γιώργο Μαυροψαρίδη, στο μοντάζ. Επιπλέον, τον βραβευμένο με «Best Cinematography Award» από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, Σίμο Σαρκετζή, ως διευθυντή φωτογραφίας.

Στήριξη δημοσίων φορέων παροχής υγείας

Η παγκόσμια πρωτοβουλία στήριξης των ελληνικών δημόσιων φορέων παροχής υγείας που μάχονται κατά του ιού ξεκίνησε κατά την περίοδο του lockdown, όταν η Μonika συνέθεσε και ερμήνευσε το τραγούδι, με τίτλο «Saving the World», εμπνεόμενη από αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη και πρωτοφανή κατάσταση και ορμώμενη από την επιθυμία της να στηρίξει όλους όσους αγωνίζονται στη πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας.

Με σημείο αναφοράς την ιστοσελίδα των Daughters of Penelope-Paris, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει το τραγούδι, να παρακολουθήσει το νέο βίντεο και να προσφέρει τη στήριξή του, δωρίζοντας το εκάστοτε επιθυμητό χρηματικό ποσό υπέρ αυτού του σκοπού. Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα απευθύνονται σε δημόσιους φορείς παροχής υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να ενισχυθούν οι εργαζόμενοι και οι δομές των μονάδων που αντιμετωπίζουν τα κρούσματα και τους ασθενείς του ιού Covid-19.

H πρωτοβουλία αυτή έχει και τη στήριξη των επιμέρους οργανισμών του τάγματος AHEPA (American Hellenic Educational and Progressive Association), της οργάνωσης της ελληνικής ομογένειας με παραπάνω από 250.000 μέλη παγκοσμίως που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι θα συμβάλλουν έμπρακτα στην προώθηση και ενίσχυση αυτής της πρωτοβουλίας παράλληλα με άλλους υποστηρικτές συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών και του Athens Medical Group.

Ακούστε το τραγούδι εδώ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝ. Χαρδαλιάς: Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε περισσότερους χώρους12.09.2018

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Athens Music Week 2026: Η μεγάλη συνάντηση της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας επιστρέφει με 100+ δράσεις
Μουσικά Νέα
Ο Κώστας Τουρνάς θα ανοίξει τη συναυλία των Foreigner στο ΟΑΚΑ
Μουσικά Νέα
Είμαι εσύ: Κυκλοφόρησε το album – “ωδή στην ύπαρξη στην πόλη” της Μαριάννας Παπαθανασίου
Μουσικά Νέα
Όπως μιλάει το βλέμμα: Η Λυδία Σέρβου live στο Gustav
Αφιέρωμα
Το πρώτο live των Metallica στην Ελλάδα δεν ήταν sold out
Εκδηλώσεις
Καλοκαίρι αλλιώς: Θέατρο, μουσικές βραδιές και stand-up comedy στην Ταράτσα του Λαμπέτη
Μουσικά Νέα
Σωκράτης Μάλαμας: Οι πρώτες στάσεις της καλοκαιρινής περιοδείας του - Δύο οι συναυλίες στην Αθήνα
Δράσεις
Δικαίωμα στη Μουσική: Η ΚΟΑ συνεχίζει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα
ShowBiz
Η Βίκυ Λέανδρος σε μια εμφάνιση – έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision
Μουσικά Νέα
30 χρόνια Γιάννης Κότσιρας: Sold out η πρώτη συναυλία στο Θέατρο Βράχων – Νέα ημερομηνία
Μουσικά Νέα
Η Μαρίνα Σπανού θα δώσει μια δωρεάν συναυλία στο Θησείο – εκεί που όλα ξεκίνησαν
Μουσικά Νέα
Εντυπωσιακή έναρξη για την Κάρμεν στη Λυρική Σκηνή