MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ed Sheeran: Η περιοδεία για το άλμπουμ Χ και οι εθισμοί του στο φαγητό και στο αλκοόλ

Ο Ed Sheeran αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της περιοδείας του για το άλμπουμ Χ αντιμετώπιζε δυσκολίες με την υπερφαγία και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του.

Monopoli Team

Ο 29χρονος Ed Sheeran μίλησε σε μια συνέντευξή του στο Hay House για το πώς το έντονο πρόγραμμα περιοδείας 180 ημερών για το άλμπουμ Χ τον ανάγκασε να αναπτύξει ανθυγιεινές συνήθειες. 

«Εμενα ξύπνιος, έπινα όλη τη νύχτα και μετά κοιμόμουν στο λεωφορείο … Φαίνονται όλα διασκεδαστικά στην αρχή, αλλά μετά αρχίζει να γίνεται λυπηρό», αποκάλυψε ο Ed Sheeran. «Αυτή ήταν ίσως η πιο άσχημη περίοδος της ζωής μου και είχα πάρει και βάρος. Με φώναζαν «two-dinner Teddy» γιατί συνήθιζα να παραγγέλνω δύο γεύματα και να τα τρώω».

Παραδεχόμενος ότι μισούσε το πώς έδειχνε ο εαυτός του, ο Ed Sheeran αποκάλυψε επίσης ότι δυσκολευόταν με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. «Δεν βλέπω κανένα νόημα στο να πιώ ένα ποτήρι κρασί. Θα προτιμούσα να πιω δύο μπουκάλια. Το να πιεις ένα μόνο ποτήρι κρασί έχει να κάνει με την αίσθηση του μέτρου και πιθανώς δεν θα επηρεάσει ό,τι έχετε να κάνετε την επόμενη μέρα. Αλλά δύο μπουκάλια κρασί πιθανόν να σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα».

«Ένιωθα σα να έχω χάσει το νόημα, σα να μη ξέρω γιατί βρίσκομαι εδώ. Νομίζω ότι πράγματα όπως η ζάχαρη, τα γλυκά, το πρόχειρο φαγητό, η κοκαΐνη, το αλκοόλ, μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά όσο τα τρώμε ή τα κάνουμε, αλλά είναι το χειρότερο πράγμα για εμάς».

Τον περασμένο Αύγουστο, ο Ed Sheeran ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα διάλειμμα 18 μηνών από την περιοδεία του, αφού πραγματοποίησε 280 παραστάσεις σε μόλις δύο χρόνια.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

πηγή: independent

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b