MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο

Η Ιταλίδα ηθοποιός θα υποδυθεί την κορυφαία Ελληνοαμερικανίδα υψίφωνο σε έναν θεατρικό μονόλογο, που πρόκειται να ανέβει τον Σεπτέμβριο, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο
Η Μόνικα Μπελούτσι θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο
Monopoli Team

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2020, η Μόνικα Μπελούτσι έρχεται στη χώρα μας για να ερμηνεύσει στο Ηρώδειο έναν μονόλογο, που είναι βασισμένος σε αδημοσίευτες επιστολές της σπουδαίας σοπράνο της Μαρίας Κάλλας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️ So Happy to perform again « Lettres et Mémoires – Maria Callas » director and photography @tomvolf ?at the theater in Paris @bouffesparisiens #monicabellucci#bouffesparisiens#theatre#paris#lettresetmemoires#mariacallas#director#photographer#tomvolf#моникабелуччи

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) στις

Η είδηση έγινε γνωστή μετά από συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, το οποίο ενέκρινε την Τετάρτη 22 Ιουλίου το πρόγραμμα για το αρχαίο θέατρο και μεταξύ άλλων παραχώρησε το Ρωμαϊκό Ωδείο για την φιλοξενία της παράστασης «Μαρία Κάλλας: Γράμματα και Αναμνήσεις» με πρωταγωνίστρια την Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι.

Αυτή είναι μία από τις 21 παραγωγές που ενέκρινε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, από το σύνολο των 30 προτάσεων που υποβλήθηκαν για το φθινοπωρινό πρόγραμμα του Ηρωδείου.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b