MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Scarlet: Νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Rolling Stones με τον Jimmy Page

Τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι των Rolling Stones με τον κιθαρίστα των Led Zeppelin, Jimmy Page, με τίτλο Scarlet.

Monopoli Team

Οι Rolling Stones μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο “Scarlet“, ένα κομμάτι που είχαν ηχογραφήσει τον Οκτώβριο του 1974 μαζί με τον κιθαρίστα των Led Zeppelin, Jimmy Page.

Μάλιστα, το “Scarlet” θα συμπεριληφθεί στην επερχόμενη επανέκδοση του άλμπουμ τους “Goats Head Soup” που είχε κυκλοφορήσει το 1973.

Μιλώντας για το τραγούδι αυτό, ο Μικ Τζάγκερ δήλωσε: “Θυμάμαι όταν το ακούγαμε για πρώτη φορά με τον Jimmy και τον Keith στο υπόγειο στούντιο του Ronnie (Woods). Ήταν μία τέλεια ηχογράφηση”.

Ο Keith Richards σχολίασε: “Θυμάμαι ότι μπήκαμε στο τέλος μίας ηχογράφησης των Led Zeppelin. Μόλις έφευγαν και εμείς ήμασταν επόμενοι και νομίζω ότι ο Jimmy αποφάσισε να μείνει. Δεν σκοπεύαμε ακριβώς να γράψουμε κομμάτι, ήταν πιο πολύ ένα demo, μία παρουσίαση για να πιάσουμε το feeling. Στο τέλος, όμως, βγήκε πολύ καλό και με τέτοιο line up είπαμε πως καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσουμε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο νέο τραγούδι των Rolling Stones με το επίκαιρο μήνυμα για την καραντίνα12.09.2018

Η επανέκδοση του “Goats Head Soup” που θα περιλαμβάνει και το Scarlet θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου από την Polydor/Interscope.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b