MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 8 εκδηλώσεις για την Παρασκευή 17 Ιουλίου

Θέατρο, συναυλίες – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Αλκίνοος Ιωαννίδης
author-image Ευδοκία Βαζούκη

ΜΟΥΣΙΚΗ

Live Looping με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Χαραγμένη στη μνήμη των αναγνωστών εδώ και 120 χρόνια, η τραγική φιγούρα της Φραγκογιαννούς, που πηδάει γκρεμούς και διασχίζει άγρια μονοπάτια, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τους διώκτες της, «επιστρέφει» τώρα στον φυσικό της χώρο, σ’ ένα τοπίο υπαίθρου, και ζωντανεύει με αναπάντεχο τρόπο, μέσα από τη μουσική του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Εργαλείο είναι η φωνή του αλλά και τα διάφορα μουσικά όργανα που παίζει, ηχογραφεί και αναπαράγει μέσω της τεχνικής του live looping.
Παρασκευή 17 Ιουλίου, 21:30
20€
Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου

Sugahspank, Nalyssa Green, Lou is

Αφιέρωμα στον Leonard Cohen, στην Τεχνόπολη

Το Α Τribute to Leonard Cohen με την Nalyssa Green, την Sugahspank και την Lou is είναι ένα ζωντανό μουσικό πρότζεκτ. Τρεις νέες τραγουδίστριες ερμηνεύουν τα τραγούδια που έχει σφραγίσει ο Leonard Cohen με τη χαρακτηριστική βαριά φωνή του, με τη συνοδεία τριών εξαιρετικών μουσικών.
Παρασκευή 17 Ιουλίου, 21:00
Από 10€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Λεωνίδας Καβάκος

Ο Λεωνίδας Καβάκος ερμηνεύει Μπαχ στην Επίδαυρο

Στις 17 Ιουλίου, ο κορυφαίος βιολονίστας, Λεωνίδας Καβάκος, θα σταθεί μόνος του στην ορχήστρα του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου για να ερμηνεύσει έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, σε μία συναυλία που αναμένεται ν’ αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία του Φεστιβάλ.
Παρασκευή 17 Ιουλίου, 21:00
10€ – 120€
Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

(Θ)έρως: Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο Θέατρο Ρεματιάς

Με ένα αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, ο Βασίλης Γισδάκης και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλανδρίου ανοίγουν, σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο, το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης. Στην σκηνή του θεάτρου θα βρίσκεται το δεκαμελές σύνολο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλανδρίου σε διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη. Ερμηνεύει ο Βασίλης Γισδάκης.
Παρασκευή 17 Ιουλίου, 21:00
Ελεύθερη είσοδος με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Γιώργος Περρής

Ευανθία Ρεμπούτσικα, Λίνα Νικολακοπούλου και Γιώργος Περρής στο Βεάκειο

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ τους, με τίτλο «Σταθερά στα όνειρα», οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Ευανθία Ρεμπούτσικα, Λίνα Νικολακοπούλου και Γιώργος Περρής ξεκινούν την κοινή καλοκαιρινή τους περιοδεία.
Παρασκευή 17/7, 21:00
12€ – 15€
Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς

ΘΕΑΤΡΟ

Δάφνες και πικροδάφνες, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη

Η πολιτική κωμωδία «Δάφνες και πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία στα θέατρα της χώρας. Μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που υπογράφει και την σκηνοθεσία, θα βρεθούν επί σκηνής ο Τάσος Χαλκιάς, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και ο Θανάσης Πατριαρχέας.
Παρασκευή 17/7, 21:00
Από 15€
Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου 

Περιμένοντας τον Γκοντό

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμιουελ Μπέκετ

Η παράσταση του αριστουργήματος του Σάμιουελ Μπέκετ, «Περιμένοντας τον Γκοντό», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, ξεκινάει καλοκαιρινή περιοδεία από τις 15 Ιουλίου. Ο Σάμιουελ Μπέκετ με αυτό το τολμηρό και σύγχρονο έργο διαπραγματεύεται την ανθρώπινη ύπαρξη με κατανόηση, και χιούμορ γράφοντας  μια κωμωδία που παρωδεί την τραγωδία του ανθρώπινου είδους από την εμφάνισή του σ΄αυτό τον κόσμο μέχρι και σήμερα. Πρωταγωνιστούν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αρης Σερβετάλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αρης Κακλέας και Αγγελική Τρομπούκη.
Παρασκευή 17 Ιουλίου, 21:15
17€
Θέατρο Βράχων Βύρωνα Μέλινα Μερκούρη

Art, της Γιασμίνα Ρεζά σε καλοκαιρινή περιοδεία

Το Art, η κωμωδία της Γιασμίνα Ρεζά, ξεκινάει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μετά από 2 χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Στη νέα καλοκαιρινή διαδρομή της παράστασης, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σταμάτης Φασουλής και πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης και Θανάσης Κουρλαμπάς.
Παρασκευή 17 Ιουλίου, 21:15

14€ – 17€
Δημοτικό θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής), Ηλιούπολη

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b