MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Palmer»: Η νέα παραγωγή του Πάρι Κασιδόκωστα με πρωταγωνιστή τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Η εταιρεία του Πάρι Κασιδόκωστα – Λάτση λειτουργεί ως παραγωγός στη νέα ταινία της Apple, με τίτλο «Palmer», που έχει ως πρωταγωνιστή τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Monopoli Team

Η Apple έχει εξαπλωθεί και στον κλάδο του streaming με το λανσάρισμα της πλατφόρμας Apple TV+, στην οποία έχουν προστεθεί πολλοί τίτλοι τον τελευταίο καιρό, όπως η ταινία «Emancipation» με τον Γουίλ Σμιθ, το «Greyhound» με τον Τομ Χανκς, ενώ πρόκειται να συνεργαστεί με την Paramount και τον Μάρτιν Σκορσέζε για το «Killers of the Flower Moon».

«Palmer»

Η νέα προσθήκη στην συλλογή της είναι η ταινία «Palmer», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και σκηνοθετεί ο Φίσερ Στίβενς.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στα γυρίσματα της ταινίας.

Η ταινία ακολουθεί έναν πρώην χαρισματικό αθλητή του κολεγιακού American Football, ο οποίος μετά από κάποιο διάστημα στη φυλακή επιστρέφει στη γενέτειρά του σε μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα και να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε αντιπαραθέσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν του αλλά και σε πρωτόγνωρες προκλήσεις, καθώς καλείται ξαφνικά να γίνει υπεύθυνος για ένα αγόρι, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του.

Στα γυρίσματα της ταινίας. @MEGA

Δίπλα στον Τίμπερλεϊκ συμπρωταγωνιστεί η υποψήφια για Όσκαρ June Squibb (Νεμπράσκα), η Alisha Wainright και ο Ryder Allen στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

Οι Έλληνες παραγωγοί της ταινίας

Στη ταινία παραγωγός είναι η εταιρεία του Πάρι Κασιδόκωστα και του Τέρι Ντούγκας, Hercules Film Fund, με συμπαραγωγούς τις εταιρείες SK Global (Crazy Rich Asians, Moneyball, Hell or High Water), Rhea Films και τους  Sidney Kimmel, John Penotti, Charlie Corwin, Daniel Nadler, καθώς και τον βραβευμένο με Όσκαρ Charles B. Wessler (Πράσινο Βιβλίο).

Πάρις Κασιδόκωστας και Τέρι Ντούγκας

Μέχρι σήμερα το Hercules Film Fund έχει χρηματοδοτήσει διάφορες ταινίες που διακρίθηκαν από κοινό και κριτικούς, όπως το «Good Time» σε σκηνοθεσία των αδελφών Σάφντι, με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον, το «American Made» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, το «Unicorn Store», με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Μπρι Λάρσον και το «A Simple Favor» με πρωταγωνίστριες τις Μπλέικ Λάιβλι και Άνα Κέντρικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘα κυκλοφορήσει νέα ταινία «Dirty Dancing»;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b