MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

Θα κυκλοφορήσει νέα ταινία «Dirty Dancing»;

Η Τζένιφερ Γκρέι ή αλλιώς η «Baby» από την ταινία «Dirty Dancing», φημολογείται ότι θα είναι η παραγωγός αλλά και θα συμμετέχει σε μια νέα ταινία χορού από την Lionsgate.

Monopoli Team

Μια νέα ταινία χορού χωρίς τίτλο βρίσκεται στα πρώτα στάδια παραγωγής στην εταιρεία Lionsgate, με την ιστορία να διαδρατίζεται στη δεκαετία του 1990 και στην οποία θα πρωταγωνιστεί και θα συμμετέχει ως εκτελεστική παραγωγός, η Τζένιφερ Γκρέι, πρωταγωνίστρια του θρυλικού «Dirty Dancing». Ενώ οι λεπτομέρειες παραμένουν για την ώρα ανεπιβεβαίωτες, κυκλοφορούν φήμες ότι θα έχουμε μια νέα ταινία «Dirty Dancing».

Τζένιφερ Γκρέι

Η Lionsgate κατέχει τα δικαιώματα διανομής στις ταινίες «Dirty Dancing» και η Γκρέι, φυσικά, έπαιξε την έφηβη Baby, που ερωτεύεται τον δάσκαλο χορού της, τον οποίο υποδυόταν ο Πάτρικ Σουέιζι.

Η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 1987 από την Vestron εισέπραξε 218 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office με κόστος παραγωγής 5 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και ένα Όσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι «(I had) The Time of My Life» των Frank Previte, John DeNicola και Donald Markowitz.

«Dirty Dancing»

Το «Dirty Dancing» ήταν η πρώτη ταινία που πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο αντίγραφα σε βιντεοκασέτες και είχε δύο άλμπουμ από το soundtrack στο νούμερο ένα των charts για μήνες.

Το 2004, ακολούθησε το σίκουελ «Dirty Dancing: Νύχτες στην Αβάνα», με πρωταγωνιστές τους Diego Luna, Romola Garai και January Jones, που εισέπραξε σχεδόν 28 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

«Dirty Dancing: Νύχτες στην Αβάνα»

Η νέα ταινία χορού θα έχει ως σεναριογράφους τους Mikki Daughtry και Tobias Iaconis (Five Feet Apart, The Curse of La LLorona). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNoir Classics: Κινηματογραφικό αφιέρωμα στο Ιστορικό Αρχείο του ΠΙΟΠ12.09.2018

Προς το παρόν, αναμένονται νέες πληροφορίες για την «μυστική» – ακόμα – ταινία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b