MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
04
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Μένουμε Αθήνα – Οι 9,5 εβδομάδες: Το πρώτο καλοκαιρινό φεστιβάλ από τη «σχεδία»

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το πρώτο φεστιβάλ του περιοδικού δρόμου «σχεδία» με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» υπόσχεται καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες εκπλήξεις.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο «σχεδία home»

Το πρώτο fest του περιοδικού δρόμου «σχεδία» με τον γενικό τίτλο «Μένουμε Αθήνα: Οι 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» ξεκίνησε από την Τετάρτη 1η Ιουλίου. Από αυτό το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι, η «σχεδία» και το «σχεδία home» προσκαλούν, όλους εμάς που μένουμε στην πρωτεύουσα να γιορτάζουμε και να συναντιόμαστε τηρώντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Θα μπορούμε να απολαμβάνουμε νύχτες και μέρες πολιτισμού και διασκέδασης, συντροφικότητας και αλληλεγγύης. Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Βραδιές γεμάτες εκπλήξεις

Σε αυτές εβδομάδες θα στηθούν μικρές γιορτές μέσα και γύρω από το σχεδία home στο κέντρο της πρωτεύουσας (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, γωνία). Θα περιλαμβάνουν πάρτι, pop up εκθέσεις φωτογραφίας και γελοιογραφίας, μουσικές βραδιές με live gigs και guest djs, γευσιγνωσίες, μπάρμπεκιου, guest σεφ, δροσερά κοκτέιλ. Θα υπάρχουν happy hours ακόμη και happy days, guest mixologists, απογεύματα λογοτεχνίας και ποίησης. Επιπλέον, θα απλώσουμε τα στρωματάκια μας για να πάρουμε ενέργεια από τη γιόγκα και άλλες πηγές, θα διαβάζουμε τα άστρα, παραμύθια, θα στήσουμε δράσεις για παιδιά και για μεγάλα παιδιά, προβολές και παιχνίδια. Θα κάνουμε εργαστήρια και περιπάτους με τα πόδια ακόμη και με ηλεκτρικά ποδήλατα στην πόλη. Θα απολαύσουμε brunches, ακόμη και ειδικά γεύματα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Παράλληλα, θα αυτοσχεδιάζουμε, θα χορεύουμε, θα μιλήσουμε για τον έρωτα, θα τραγουδάμε, θα συμμετέχουμε. Ολα αυτά με νότες αλληλεγγύης και διάθεση και αγάπη.

Βραδιές γευσιγνωσίας

«Ένα από τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι που πρέπει σε κανονικά διαστήματα να σταματάμε ό,τι
είναι αυτό που κάνουμε και να αφιερώνουμε την προσοχή μας στο φαγητό», είχε δηλώσει ο Λουτσιάνο
Παβαρότι. Συμμεριζόμενοι τη λατρεία του ιταλού τενόρου για τη γαστρονομία, στο σπίτι της «σχεδίας»
στρώνουμε ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι με καλεσμένους γνωστούς σεφ. Αυτοί θα δημιουργούν για εμάς
εξαιρετικά πιάτα, γνωρίζοντας μας τον μαγευτικό κόσμο της γαστρονομίας.

Τετάρτη 08.07.20 | Γευσιγνωσία: Γυναίκες σεφ στο «σχεδία home». Οι σεφ Γεωργία Κουτσούκου και
Ξένια Μπουζαρανίδου, μέλη της Μπριγάδας/Slow food, μαγειρεύουν για τους φίλους της «σχεδίας» και του «σχεδία home» (20:00, η κράτηση είναι απαραίτητη).

Σάββατο 18.07.20 | Γευσιγνωσία με τη σεφ Γωγώ Δελογιάννη.

Σάββατο 25.07.20 | Γευσιγνωσία «Evolution of Meat». Ο σεφ Αλέξανδρος Καίσαρης, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, μαγειρεύει για τους φίλους της «σχεδίας» και του «σχεδία home» (20:00, η κράτηση είναι απαραίτητη).

Σάββατο 01.08.20 | Γευσιγνωσία: «Μεσογειακή ορεινή γεύση τον 20ο αιώνα». Ο σεφ Παναγιώτης Μπουρτσουκλής, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος μαγειρεύει για τους φίλους της «σχεδίας» και του «σχεδία home» (20:00, η κράτηση είναι απαραίτητη).

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Στην Πόλη
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
attracted to trees: Η ΑΣΚΤ στην Πειραιώς 260 με μια βραδιά νέων περφορμανς
Cine News
Επί Κολωνώ: Το θερινό σινεμά επιστρέφει στην αυλή με επτά κλασικές ταινίες
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Μεταξουργείο: Το «Επάγγελμα πόρνη» της Λιλής Ζωγράφου από το σεμινάριο αφηγηματικού θεάτρου της Άννας Βαγενά
Εκδηλώσεις
Από την καυστική επιθεώρηση «Εγώ θα σας τα πω!» έως το εμβληματικό σύμπαν του Blade Runner – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Αγορές
Το ACCESS Fashion Bazaar για πρώτη φορά στη ΔΕΘ – για καλό σκοπό
Εκδηλώσεις
Βεάκειο: Μουσική και θέατρο με θέα τη θάλασσα στο φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων
Βιβλία
«Βιβλία, παράθυρα ανοιχτά»: Επιστρέφει η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας
Θεατρικά Νέα
Το C_Music του Φεστιβάλ Αθηνών φέρνει δύο δωρεάν διαλέξεις στην Πειραιώς 260
Εκδηλώσεις
Από τον Βίκινγκουρ Όλαφσον στο Ηρώδειο μέχρι τα 30 χρόνια του Θηβαίου στο Θέατρο Βράχων – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Βιβλία
Η 2η Έκθεση Ιστορικού Βιβλίου έρχεται στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών
Εταιρικές Δράσεις
Brown Hotels: Ένα νέο κεφάλαιο με επίκεντρο το lifestyle hospitality
Εικαστικά
5 λόγοι για να μη χάσεις το Cycladic Late Night στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης