MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρίνγκο Σταρ των Beatles γιόρτασε τα 80ά γενέθλιά του διαδικτυακά

Ο πρώην ντράμερ των Beatles γιόρτασε…εξ αποστάσεως τα φετινά του γενέθλια, σε ένα διαδικτυακό πάρτι με τραγούδια του συγκροτήματος.

Monopoli Team

Τα 80ά του γενέθλια γιόρτασε την Τρίτη 7 Ιουλίου ο πρώην ντράμερ των Beatles, Ρίνγκο Σταρ.

Ο καλλιτέχνης συνηθίζει να γιορτάζει τα γενέθλιά του κάνοντας μια συναυλία με πολύ κόσμο και όλους τους φίλους του μαζεμένους, ακούγοντας τραγούδια των Beatles.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Midas Man»: Η ζωή του θρυλικού μάνατζερ των Beatles γίνεται ταινία12.09.2018

Φέτος όμως, λόγω κορονοϊού, επέλεξε να γιορτάσει με ασφάλεια τα γενέθλιά του εξ αποστάσεως, και συγκεκριμένα με μια διαδικτυακή συναυλία. Σε αυτή συμμετείχαν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες, όπως ο Πολ ΜακΚάρτνι, φίλος και συνοδοιπόρος του στο συγκρότημα, ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες, ο Έλβις Κοστέλο, η τραγουδίστρια Σέριλ Κρόου και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς.

Στην συναυλία ακούστηκαν μεταξύ άλλων αγαπημένα τραγούδια των Beatles, όπως το «Come Together», «All You Need is Love» και το «With a Little Help From My Friends», ενώ την παρακολούθησαν ζωντανά 130.000 φανς του θρυλικού συγκροτήματος.

Ο Ρίνγκο Σταρ με τον Πολ ΜακΚάρτνι

Ο Πολ ΜακΚάρτνι δεν εμφανίστηκε ζωντανά στη συναυλία, αλλά σε βίντεο, ενώ μία μέρα πριν τα γενέθλια του Ρίνγκο Σταρ, έγραψε στο Twitter: «Χρόνια Πολλά Σερ Ρίτσαρντ, γνωστέ ως ΡΙΝΓΚΟ. Να περάσεις μια υπέροχη μέρα παλιόφιλε».
Η συναυλία είχε και κοινωνικό-φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού ο Ρίνγκο Σταρ ζήτησε από τους φανς να κάνουν δωρεές υπέρ του κινήματος «Black Lives Matter» ώστε «να δοθεί ένα τέλος στην ρατσιστική βία», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη διαδικτυακή συναυλία του Ρίνγκο Σταρ εδώΔΙΕ

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b