MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΑ

Ο Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί με τον γιο του σε νέα ταινία

Ο ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί με τον γιο του, Μάικλ Ρίτσαρντσον στη ταινία «Made In Italy», που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου.

@Village Cinemas
Monopoli Team

Ο 68χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Λίαμ Νίσον (Η Λίστα του Σίντλερ),  αποφάσισε να ξεφύγει για λίγο από τις βίαιες περιπέτειες και τα θρίλερ στα οποία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, όπως η τριλογία της «Αρπαγής».

Η ταινία

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία, με τίτλο «Made In Italy», δίπλα στον πραγματικό του γιο, τον 25χρονο Μάικλ Ρίτσαρντσον. Πρόκειται για μια δραματική κομεντί, γυρισμένη στην Ιταλία, που αφορά ένα πατέρα και έναν γιο που προσπαθούν να πουλήσουν τη βίλα τους στη Τοσκάνη, ωστόσο μεταξύ τους δεν έχουν πολύ καλές σχέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσείο θα γίνει το σπίτι όπου έζησε ο «Ζορμπάς» του Καζαντζάκη12.09.2018

Την ταινία έγραψε και σκηνοθέτησε ο James D’Arcy και έδωσε την ευκαιρία στον Νίσον να αναλάβει έναν πιο σοβαρό ρόλο από αυτόν του κυνηγού ή του δολοφόνου.

Στιγμιότυπο από την ταινία του Νίσον με τον γιο του, Μάικλ.

Πως προέκυψε ο ρόλος του στη ταινία

«Η ταινία προέκυψε, όχι από έναν ατζέντη που σε πιέζει να παίξεις κάπου για να δείξεις μια άλλη πτυχή της καριέρας σου», δήλωσε πρόσφατα ο Νίσον σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly. «Ο James D’Arcy ήρθε σε επαφή μαζί μου μέσω της ατζέντισάς μου στην Αγγλία και μου είπε ότι πρέπει να διαβάσω οπωσδήποτε το σενάριο γιατί υπάρχει κάτι σε αυτό. Το διάβασα και το ερωτεύτηκα. Τότε μου είπε πως αυτό θα είναι καλό και για εμένα αλλά και για τον Μάικλ, τον γιο μου. Κι έτσι ήταν κάπως μοιραίο, απλά ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω».

Γιατί ο Μάικλ δεν χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα του;

Ο γιος του Νίσον, Μάικλ, δεν χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα του τώρα που και ο ίδιος ξεκινά την καριέρα του. Αντίθετα, ο νεαρός ηθοποιός επέλεξε να τιμήσει την μητέρα του Νατάσα Ρίτσαρντσον, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το 2009, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι σε ένα ατύχημα με σκι. Ο Μάικλ Ρίτσαρντσον ήταν 13 ετών όταν η μητέρα του πέθανε σε ηλικία 45 ετών.

Η Νατάσα Ρίτσαρντσον με τους δυο γιους της, που απέκτησε με τον Νίσον, τον Μάικλ και τον Ντάνιελ.

Το 2018, η μητέρα της Νατάσα, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Βανέσα Ρέντγκρειβ, εξήγησε την επιλογή του εγγονού της να τιμήσει τη μητέρα του. «Πήρε επίσημα το όνομα της μητέρας του. Είναι ο Μάικλ Ρίντσαρντσον και όχι ο Μάικλ Νίσον», δήλωσε η Ρέντγκρειβ, διευκρινίζοντας ότι ο Μάικλ δεν προσπαθούσε απλώς να ξεφύγει από το «τεράστιο» όνομα του μπαμπά του. «Ήθελε να κρατήσει τη μητέρα του κοντά του – γιατί ήταν αξιοθαύμαστη ηθοποιός. Απολύτως αξιοθαύμαστη», τόνισε.

Η ταινία «Made In Italy» θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα, στις 9 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b