MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

«Ένα σύννεφο για τα γενέθλιά μου»: Online, διαδραστική παρουσίαση για το βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη

Η διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Ανδρεάδη θα πραγματοποιηθεί στην επίσημη σελίδα του Public στο Facebook, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 18:00.

Monopoli Team

Μπορεί οι μετακινήσεις μας να έχουν μειωθεί λόγω κορονοϊού και οι συναναστροφές για λόγους ασφαλείας να είναι περιορισμένες, υπάρχουν όμως τρόποι ν’ απολαμβάνουμε τις μικρές, αγαπημένες μας συνήθειες, όπως μια παρουσίαση βιβλίου.

Η τεχνολογία μάς φέρνει πιο κοντά και μέσω αυτής – συγκριμένα χάρη στην υπηρεσία #PublicEventsGoSocial – μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το καινούριο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη «Ένα σύννεφο για τα γενέθλιά μου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, καθώς και να μιλήσουν μαζί της.

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Ανδρεάδη; Πολύ εύκολα! Μπείτε στην επίσημη σελίδα του Public στο Facebook τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 18:00.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το μόνο που θέλει η Μία για τα γενέθλιά της είναι ένα σύννεφο. Όταν η μαμά της τής λέει ότι δεν πουλάνε σύννεφα στα μαγαζιά, η Μία πεισμώνει και κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κυνηγήσει ένα. Εξάλλου, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;

Μια τρυφερή ιστορία για τα πιο πολύτιμα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή. Που στην ουσία δεν είναι πράγματα και ούτε μπορείς να τ’ ακουμπήσεις. Όπως το γέλιο, η παρέα με τους φίλους σου, η μυρωδιά από τα φρεσκοψημένα μπισκότα…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Ελένη Ανδρεάδη γεννήθηκε στο Λονδίνο. Ταξίδεψε και δούλεψε σε πολλές χώρες, όπως στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Αμερική, όπου ειδικεύτηκε στην Περιβαλλοντική Πολιτική και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Εκεί πήρε ένα μάθημα στη δημιουργική γραφή και έγραψε ένα μυθιστόρημα, το οποίο γρήγορα έκρυψε στο συρτάρι της. Όταν γύρισε στην Ελλάδα το 2009, ίδρυσε τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Πράκτορες του Πλανήτη», η οποία προσκαλεί τα παιδιά να σώσουν τον πλανήτη μέσα από μυστικές αποστολές. Τα βιωματικά περιβαλλοντικά προγράμματα της οργάνωσης υλοποιούνται σε δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα και έχουν βραβευτεί για την καινοτομία τους από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το πρώτο βιβλίο της, «Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη» απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου στην κατηγορία Βιβλίου Γνώσεων 2015, ενώ το δεύτερο της σειράς βρέθηκε στις βραχείες λίστες. Τα βιβλία της μεταφράζονται και κυκλοφορούν σε χώρες όπως η Αμερική, η Κίνα, η Κορέα, η Τουρκία και η Αίγυπτος. Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν τα τέσσερα βιβλία της σειράς Πράκτορες του Πλανήτη, καθώς και το βιβλίο της «Ο Τζάστιν Γκρέι και οι Φύλακες της Γης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ταράτσα του Φοίβου: Ξεκινά και πάλι με special guests στο Θέατρο Άλσος12.09.2018

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b