MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ENTER: Η Kristin Lucas, η Zhenzhen Qi και άλλοι φτιάχνουν 5 νέα έργα σε 120 ώρες

Με νέα έργα από τις Kristin Lucas, Ari Melenciano, Zhenzhen Qi, Laurel Schwulst και Molly Soda, ανανεώνεται η ψηφιακή συλλογή τέχνης της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, «Enter».

ENTER
Kristin Lucas, «Eat me»
Monopoli Team

Laurel Schwulst, «Sunshine Piece» («Κομμάτι της λιακάδας») ENTER

Website

Λίγα λόγια για το έργο

Η λιακάδα είναι ένα φυσικό απολυμαντικό. Το «Sunshine Piece» είναι ένα ambient website που διερευνά πώς φαίνεται η λιακάδα μέσα στο σκοτάδι – παρουσιάζοντας ένα σύνολο γραπτών οδηγιών να αλλάζει καμιά φορά, ανάλογα με την ώρα.

Λόρελ Σβουλστ

Η Λόρελ Σβουλστ (γενν. 1988, Νόρμαλ, Ιλινόι, ΗΠΑ) είναι καλλιτέχνης, designer και συγγραφέας, με κύρια ενδιαφέροντα την ατμόσφαιρα ενός περιβάλλοντος και το διαδίκτυο. Πέρυσι, κυκλοφόρησε το «Flight Simulator» («Εξομοιωτής Πτήσης»), «μια ωδή στη λειτουργία πτήσης», ένα καινοφανές ταξιδιωτικό app για iOS και Android, και γιόρτασε επίσης την έναρξη του artistsspace.org, της ιστοσελίδας του νεοϋορκέζικου οργανισμού Artists Space, που παρουσιάζει το πλούσιο αρχείο του μέσω πολλαπλών εισόδων. Προηγουμένως, ήταν διευθύντρια δημιουργικού στην πλατφόρμα The Creative Independent της Kickstarter και designer στο δημιουργικό γραφείο Linked by Air. Έχει διδάξει στα πανεπιστήμια Yale, Princeton, Rutgers και στο California College of the Arts.

*Μια δημιουργία της Laurel Schwulst.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b