MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ENTER: Η Kristin Lucas, η Zhenzhen Qi και άλλοι φτιάχνουν 5 νέα έργα σε 120 ώρες

Με νέα έργα από τις Kristin Lucas, Ari Melenciano, Zhenzhen Qi, Laurel Schwulst και Molly Soda, ανανεώνεται η ψηφιακή συλλογή τέχνης της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, «Enter».

ENTER
Kristin Lucas, «Eat me»
Monopoli Team

Zhenzhen Qi, «Quarantinediary.ai» Στις επομενες σελίδες δείτε τα νέα έργα του ENTER με μια ματιά!

Λογισμικό παραμετροποιημένο

Λίγα λόγια για το έργο

Το «Quarantinediary.ai» είναι ένα web ημερολόγιο, το οποίο συνέγραψαν η καλλιτέχνης και ένα μοντέλο νευρωνικού δικτύου που τροφοδοτήθηκε (εκπαιδεύτηκε) με επιλεγμένα ονλάιν άρθρα που διάβαζε η ίδια κατά τη διάρκεια της αυτοαπομόνωσής της λόγω της πανδημίας του Covid-19. Με κάθε νέα επίσκεψη στο site, μέρος του ημερολογίου ξαναγράφεται δυναμικά.

Το «Quarantinediary.ai» δείχνει πώς ο Δικτυωμένος Εαυτός μας γίνεται αναπόφευκτα αισθητός και λαμβάνει ανταπόκριση στη διάρκεια αυτών των κρίσιμων καιρών. Πάντοτε διαμορφώναμε και θα εξακολουθήσουμε να διαμορφώνουμε ο ένας την παρουσία του άλλου, συνειδητά ή ασυνείδητα. Μπορεί κανείς να νιώσει ότι τον νοιάζονται μόνο όταν αυτό ισχύει για όλους.

Zhenzhen Qi

Η Τζεντζέν Κι είναι καλλιτέχνης, ερευνήτρια και παιδαγωγός. Είναι μέλος του NEW INC, του hub καλλιτεχνών που λειτουργεί υπό το New Museum, φιλοξενούμενη ερευνήτρια τεχνολογίας στο Pioneer Works, λέκτορας και υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Columbia. Από κοινού με τον Yang Wang, συνίδρυσε το ZZYW, μια συλλογικότητα τέχνης και έρευνας που δημιουργεί εφαρμογές λογισμικού, εγκαταστάσεις και κείμενα, ως εργαλεία διερεύνησης του πολιτιστικού, πολιτικού και εκπαιδευτικού αποτυπώματος του κόσμου των υπολογιστών.

*Το Quarantinediary.ai δημιουργήθηκε από τη Zhenzhen Qi.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b