MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ENTER: Η Κατερίνα Ανδρέου, η Eun-Me Αhn και άλλοι φτιάχνουν 4 νέα έργα σε 120 ώρες

Το διαδικτυακό project «ENTER» της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση ανανεώνει την online συλλογή του, με την προσθήκη τεσσάρων νέων έργων των Κατερίνα Ανδρέου, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Ιωάννη Μανταφούνη και Eun-Me Ahn.

ENTER
Κατερίνα Ανδρέου, «Feat.JULIE»
Monopoli Team

Μαρία Διακοπαναγιώτου, «perspective» ENTER

Video | Διάρκεια: 17΄46΄΄ | Αθήνα

Λίγα λόγια για το έργο

Πέντε αξιοθέατα της Αθήνας από μια άλλη οπτική γωνία. Τα πολλά ονόματα του Τρούμαν, ο περαστικός δρομέας, η σπεσιαλιτέ του Χαρίλαου Τρικούπη, τα ζωώδη ένστικτα του έρωτα και η Μελίνα μοιράζονται προσωπικά δεδομένα στην εποχή της μάσκας. Τώρα, άνθρωποι και αξιοθέατα βρίσκουν τον χρόνο να γνωριστούν καλύτερα.

Μαρία Διακοπαναγιώτου

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου (γενν. 1982) είναι ηθοποιός και αυτή είναι η πρώτη της σκηνοθεσία DIY ντοκιμαντέρ. Έχει ασχοληθεί με τον χορό και, συγκεκριμένα, με το μπαλέτο (12 χρόνια Vaganova). Τελευταία της συνεργασία ήταν με τον Γιάννη Κακλέα στο μιούζικαλ Σικάγο. Έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις στην Επίδαυρο, στο Εθνικό Θέατρο κ.α. Κάποιες από αυτές είναι: «Γκόλφω», Οπερέττα, «Δεκαήμερο», «Όρνιθες», «Απλή μετάβαση», «Έγκλημα και τιμωρία», «Φλαντρώ», «Το παιχνίδι της σφαγής». Στον κινηματογράφο, έχει συμμετάσχει στο «Ξενία» του Πάνου Κούτρα, στις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη και στο «Μαγικό δέρμα» του Κώστα Σαμαρά. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι είναι μαμά της Νόμπας. Η Νόμπα είναι ένα ημίαιμο μαλινουά.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μαρία Διακοπαναγιώτου
Μοντάζ: Κατερίνα Κρανίδη
Εμφανίζονται οι: Μαρία Διακοπαναγιώτου, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Κατερίνα Κρανίδη
Ανάθεση: Ίδρυμα Ωνάση

*YouTube link: https://youtu.be/TUUfcMvUSaw

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b