MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διονύσης Σαββόπουλος live, «Δεσποινίς Τζούλια» και άλλες δράσεις στο ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανανεώνει το ψηφιακό πρόγραμμά του, με live συναυλίες, παραστάσεις, αναγνώσεις λογοτεχνικών έργων, αθλητισμό και πολλές ακόμη δράσεις.

ΚΠΙΣΝ
Φωτογραφία: Γιώργος Φακίτσας
Monopoli Team

Το #snfccAtHome μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το πρόγραμμά του για την εβδομάδα 15-21/06. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μέσα από το #snfccAtHome προσφέρει ένα πλήρες διαδικτυακό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και άθλησης, γεμάτο online σειρές και πρωτοβουλίες.

ΚΠΙΣΝ

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη | Φωτογραφία: Μάνος Αγριμάκης

#snfccAtHome: music, Διονύσης Σαββόπουλος

Ολομόναχος με την κιθάρα του – live από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος ζωντανά από τον Θόλο, θα παρουσιάσει διαδικτυακά μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Πρόκειται για μια από τις λίγες φορές που το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον κορυφαίο δημιουργό μόνο του επί σκηνής, με τη συνοδεία της κιθάρας του.

*Παρακολουθήστε τη συναυλία live στη σελίδα snfcc.org/savvopoulos, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook το Σάββατο 20/06 στις 21.00.

Παραβάσεις LIVE: «Δεσποινίς Τζούλια» του August Strindberg

Στις τελευταίες, για φέτος, Παραβάσεις, σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, χωρίς την παρουσία κοινού, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Ακύλλας Καραζήσης ερμηνεύουν αποσπάσματα από το θεατρικό έργο του August Strindberg «Δεσποινίς Τζούλια», σε σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Καραντζά.

*Παρακολουθήστε τις Παραβάσεις ζωντανά στη σελίδα snfcc.org/missjulia, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook την Τετάρτη 17/06 στις 20.30.

ΚΠΙΣΝ

Ρούλα Πατεράκη | Φωτογραφία: Μαριλένα Σταφυλίδου

Αναγνώσεις: παιδικό βιβλίο, Πηνελόπη Σ. Δέλτα – «Τρελαντώνης»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα «Τρελαντώνης» σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση συνοδεύουν τέσσερα έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο ζωγράφος Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου.

*Η σειρά μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00. Ακούστε τη σειρά στη σελίδα snfcc.org/trelantonis και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook.

Αναγνώσεις:«Αλτανού» & «Η ιστορία μιας τυρόπιτας»

H διαδικτυακή ηχητική σειρά Αναγνώσεις συνεχίζεται με δύο διηγήματα του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη: «Αλτανού» και «Ιστορία μιας τυρόπιτας». Διαβάζει η σπουδαία σκηνοθέτις και ηθοποιός Ρούλα Πατεράκη.

*Ακούστε στη σελίδα snfcc.org/moraitidis την ηχογραφημένη ανάγνωση των διηγημάτων την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 19.00.

Τα αθλητικά προγράμματα επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ

Τα προγράμματα αθλητισμού και ευεξίας επιστρέφουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μειωμένο αριθμό συμμετοχών και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Βελτιώνουμε την αντοχή, την ενδυνάμωση και την ισορροπία με Μat Pilates, Yoga, «Άσκηση και Μνήμη», «Άθληση στην 3η ηλικία», «Qigong», «Tai Chi» και «SNFCC Running Team» και το νέο πρόγραμμα «Ανακάλυψε το ταλέντο σου στον αθλητισμό».

*Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή. Ανακαλύψτε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες εδώ.

Η κυρία Βλεφαρίδου στο εξοχικό της γιαγιάς Μεταξοτυπίας

H κυρία Βλεφαρίδου ψάχνει τα βατραχοπέδιλά της στο εξοχικό της γιαγιάς Μεταξοτυπίας. Αντί, όμως για βατραχοπέδιλα βρίσκει τον … Πινελάντζελο, το μοναδικό φάντασμα που κατοικεί ακόμα στη σοφίτα! Χρησιμοποιώντας εικόνες που βρίσκονται σε σκονισμένα περιοδικά και ανατρέχοντας στο παρελθόν, η κυρία Βλεφαρίδου και ο Πινελάντζελο προσπαθούν παρέα να φέρουν πίσω τους χαμένους τους φίλους. Θα τα καταφέρουν άραγε;

*Ανακαλύψτε όλες τις περιπέτειες τις κυρίας Βλεφαρίδου εδώ.

Music Escapades

Music Escapades: Lip Forensics & SWIM

Η σειρά «Music Escapades», που εξερευνά και αναδεικνύει τη σύγχρονη ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή, μας προτείνει δύο διαφορετικά μουσικά σύνολα σε έναν ιδιαίτερο συνδυασμό, τους Lip Forensics και τις SWIM.

*Η ηχογραφημένη συναυλία θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 19/06 | 21.00 στο snfcc.org.

Σχεδιάστε το δικό σας γραμματόσημο

Το ΚΠΙΣΝ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, καλεί όλα τα παιδιά να εμπνευστούν από το φυσικό περιβάλλον και τον πλανήτη μας και να ζωγραφίσουν όποιο θέμα τους αρέσει. Το ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, θα τυπώσει σε γραμματόσημα τις πρώτες 200 ζωγραφιές που θα λάβει και θα ταχυδρομήσει στα παιδιά το γραμματόσημο με τη ζωγραφιά τους. Επιπλέον, όλες οι ζωγραφιές που θα σταλούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ.

*Πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ανώνυμο» της Τζένης Αργυρίου και άλλες παραγωγές στο ψηφιακό κανάλι της Στέγης12.09.2018

Δραστηριότητες για οικογένειες και παιδιά

Ανακαλύψτε τις νέες δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: «Το καπλάνι και η παρέα του», «το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύει», «Friday Challenge», «Το κλίμα αλλάζει», «Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι.

*Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b