MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ανώνυμο» της Τζένης Αργυρίου και άλλες παραγωγές στο ψηφιακό κανάλι της Στέγης

Με την παράσταση «Ανώνυμο», σε σύλληψη – χορογραφία Τζένης Αργυρίου, ακόμη περισσότερο «θέατρο ραδιοφώνου» και άλλες online δράσεις, εμπλουτίζει το εβδομαδιαίο πρόγραμμά του το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση.

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Τζένη Αργυρίου, «Ανώνυμο» (2018) | Φωτογραφία: Stavros Habakis
Monopoli Team

Για ενδέκατη εβδομάδα, το ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση στο YouTube παρουσιάζει αρχειακές και νέες παραγωγές από το ευρύ φάσμα των δράσεών του: από την χορογράφο Τζένη Αργυρίου έως τον φιλόσοφο Simon Critchley, από νέα ραδιοφωνικά έργα έως τις συλλογές της Ωνασείου Βιβλιοθήκης.

Τι καινούριο θα δούμε:
  • Στις 17 Ιουνίου σε live YouTube premiere στις 21:00, η Τζένη Αργυρίου ανατρέχει σε μια εποχή κατά την οποία το καλλιτεχνικό έργο δεν ήταν επώνυμο, αλλά μια πρακτική που έφερνε τους ανθρώπους πιο κοντά και συνέβαλε στη συνοχή των κοινωνιών με το «Ανώνυμο», την παραγωγή της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση που από το 2018 που έκανε πρεμιέρα στην Αθήνα δεν σταμάτησε να ταξιδεύει σε διεθνή φεστιβάλ και οργανισμούς. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη για 5 ημέρες.
  • Από την Παρασκευή 12 Ιουνίου ακούστε τα νέα Radiophonics, από τη σειρά πρωτότυπων ραδιοφωνικών έργων που προστίθενται κάθε Παρασκευή στο Ψηφιακό Κανάλι
  • Από το Σάββατο 13 Ιουνίου ο Σάιμον Κρίτσλεϊ, μέσα από τα τρία νέα podcasts της σειράς με τίτλο Apply-Degger – Μια ανάλυση της σκέψης του Χάιντεγκερ στο «Είναι και χρόνος», υποστηρίζει πως η επαφή με αυτό το έργο μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου.
  • Τέλος, την Τρίτη 16 Ιουνίου, η Ωνάσειος Βιβλιοθήκη παρουσιάζει τον Δρ. Κωνσταντίνο Στάικο σε μια ομιλία για τη συλλογή βιβλίων και το σκεπτικό της Βιβλιοθήκης με τίτλο «Συλλέγοντας για το ευρύ κοινό».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ερωτόκριτος», Κωνσταντίνος Βήτα live και άλλες δράσεις στο ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ψηφιακού καναλιού του Ιδρύματος Ωνάση 12-18/6 στις επόμενες σελίδες.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b