MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ερωτόκριτος», Κωνσταντίνος Βήτα live και άλλες δράσεις στο ψηφιακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εμπλουτίζει το ψηφιακό, εβδομαδιαίο πρόγραμμά του, με live συναυλίες, «αναγνώσεις» λογοτεχνικών έργων, ανανεωμένο πρόγραμμα άθλησης και πολλές ακόμη δράσεις.

ΚΠΙΣΝ
Κωνσταντίνος Βήτα
Monopoli Team

Το #snfccAtHome μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε το πρόγραμμά του για την εβδομάδα 8-14/6. Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), μέσα από το #snfccAtHome προσφέρει ένα πλήρες διαδικτυακό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και άθλησης, γεμάτο online σειρές και πρωτοβουλίες.

#snfccAtHome – music: Ο Κωνσταντίνος Βήτα Live από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ μετά από τρία χρόνια με μία συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για τη σειρά #snfccAtHome music. Hip hop και ηλεκτρονικοί ρυθμοί, πειραματικές προσεγγίσεις και συνθέσεις αποτελούν στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαίτερη μουσική και τους στίχους του αγαπημένου δημιουργού.

*Παρακολουθήστε τη συναυλία live εδώ, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook το Σάββατο 13/06 στις 21.00.

ΚΠΙΣΝ

Nalyssa Green

#snfccAtHome – music: Η Nalyssa Green LIVE από τα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος

Λίγο πριν τη δύση του ηλίου, ζωντανά από τα Νότια Μονοπάτια του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, η ταλαντούχα συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Nalyssa Green θα παρουσιάσει μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το διαδικτυακό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας της, πρόσφατες δημιουργίες της, αλλά και κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο της.

*Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/nalyssa, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook την Παρασκευή 12/06 στις 20:30.

Τα αθλητικά προγράμματα επιστρέφουν στο ΚΠΙΣΝ

Τα προγράμματα αθλητισμού και ευεξίας επιστρέφουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μειωμένο αριθμό συμμετοχών και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Βελτιώνουμε την αντοχή, την ενδυνάμωση και την ισορροπία μας με Μat Pilates, Yoga, «Άσκηση και Μνήμη», «Άθληση στην τρίτη ηλικία», Qigong, Tai Chi και SNFCC Running Team καθώς και το νέο πρόγραμμα «Ανακάλυψε το ταλέντο σου στον αθλητισμό».

*Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή. Ανακαλύψτε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες εδώ.

Αναγνώσεις – παιδικό βιβλίο: Πηνελόπη Σ. Δέλτα – Τρελαντώνης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς διαβάζει το κλασικό παιδικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Σ. Δέλτα «Τρελαντώνης» σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βίκτωρα Αρδίττη. Την ανάγνωση θα συνοδεύσουν ζωγραφικά έργα που δημιούργησε, ειδικά για τη σειρά, ο εικαστικός Αλέκος Λεβίδης, καθώς και πρωτότυπη μουσική του συνθέτη Κώστα Βόμβολου.

*Η σειρά μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 18:00. Ακούστε τα επεισόδια της σειράς εδώ.

ΚΠΙΣΝ

Ο Χρήστος Λούλης διαβάζει τον «Ερωτόκριτο» | Φωτογραφία: Πάνος Γιαννακόπουλος

Αναγνώσεις: Ερωτόκριτος

Η διαδικτυακή ηχητική σειρά Αναγνώσεις παρουσιάζει τον «Ερωτόκριτο», το κορυφαίο αφηγηματικό ποίημα της ελληνικής παράδοσης. Τη δραματουργία επιμελήθηκε και διαβάζει ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, ο οποίος στην παράσταση του «Ερωτόκριτου» (2002) σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, είχε κρατήσει τον ομώνυμο ρόλο.

* Ακούστε την Ανάγνωση την Τετάρτη 10/06  στις 19.00 στο snfcc.org/kornaros

H κυρία Βλεφαρίδου πάει για πικνίκ

H κυρία Βλεφαρίδου και η φίλη της, η Χειροτεχνία, κάνουν πικνίκ στο Πάρκο. Εκεί, αφού έχουν φάει πολύχρωμα ντοματίνια, μεταμορφώνονται ξαφνικά σε έντομα! Πώς είναι ο κόσμος μέσα από τα μάτια ενός εντόμου; Η αράχνη, το νέο μέλος της παρέας τους, τους τα εξηγεί όλα! Κι όταν η αράχνη κινδυνεύει, η κυρία Βλεφαρίδου και η Χειροτεχνία δημιουργούν χάρτινα έντομα για να τη σώσουν… Θα τα καταφέρουν άραγε;

*Ανακαλύψτε όλες τις περιπέτειες της κυρίας Βλεφαρίδου εδώ.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Σχεδιάστε το δικό σας γραμματόσημο

Το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με έναν τρόπο διαφορετικό. Καλεί όλα τα παιδιά να εμπνευστούν από το φυσικό περιβάλλον και τον πλανήτη μας και να ζωγραφίσουν όποιο θέμα τους αρέσει. Το ΚΠΙΣΝ, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, θα τυπώσει σε γραμματόσημα τις πρώτες 200 ζωγραφιές που θα λάβει και θα ταχυδρομήσει στα παιδιά το γραμματόσημο με τη ζωγραφιά τους. Επιπλέον, όλες οι ζωγραφιές που θα σταλούν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του.

*Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής δείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔείτε online τη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στη Ρωμαϊκή Αγορά12.09.2018

Δραστηριότητες για οικογένειες και παιδιά

Ανακαλύψτε τις νέες δραστηριότητες, εμπνευσμένες από τα σχολικά προγράμματα και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ: «Το καπλάνι και η παρέα του», το «Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ταξιδεύει», «Friday Challenge», «Το κλίμα αλλάζει», «Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος» και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι.

*Ανακαλύψτε όλες τις δραστηριότητες εδώ.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b