MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

«We Are One»: Περισσότερες από 100 ταινίες, στο πρώτο ψηφιακό κινηματογραφικό φεστιβάλ

Το πρώτο ψηφιακό κινηματογραφικό φεστιβάλ, που θα περιλαμβάνει συνομιλίες με τον Μπονγκ Τζουν-χο, τον Φράνσις Φορντ Κόπολα και άλλους δημιουργούς, ξεκινά στις 29 Μαΐου.

Μπονγκ Τζουν-χο, σκηνοθέτης των «Παράσιτων»
Monopoli Team

Πλησιάζει το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός στην εποχή του κορονοϊού, που περιμένουν όλοι οι σινεφίλ ανά τον κόσμο να δουν από το σπίτι τους, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Όπως έχει αναφερθεί ξανά, το Φεστιβάλ της Τριμπέκα, σε συνεργασία με το YouTube, λανσάρει το πρώτο παγκοσμίως ψηφιακό κινηματογραφικό φεστιβάλ, που θα κρατήσει 10 μέρες και θα στριμάρεται δωρεάν, από την πλατφόρμα του YouTube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«We Are One»: Το πρώτο ψηφιακό κινηματογραφικό φεστιβάλ έρχεται στο YouTube12.09.2018

Από τις 29 Μαΐου ως τις 7 Ιουνίου, 21 από τα μεγαλύτερη διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, όπως το Φεστιβάλ των Καννών, του Βερολίνου, της Βενετίας, του Sundance, του Τορόντο και της Tribeca, θα προβάλλουν πάνω από 100 ταινίες, με την εκπροσώπηση περισσότερων από 35 χωρών.

Συνομιλίες με καταξιωμένους σκηνοθέτες

Φράνσις Φορντ Κόπολα

Μεταξύ αυτών, θα παρακολουθήσουμε 13 παγκόσμιες πρεμιέρες, 31 διαδικτυακές καθώς και διαδικτυακές συνομιλίες με δημιουργούς, όπως ο Μπονγκ Τζουν-χο (Παράσιτα), Φράνσις Φορντ Κόπολα (Ο Νονός), o Στίβεν Σόντερμπεργκ (Contagion), η Κλερ Ντενί (High Life), Τζέιν Κάμπιον (Μαθήματα Πιάνου) και ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Η Μορφή του Νερού).

Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Ποιες ταινίες θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 23 αφηγηματικά και 8 ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, 57 αφηγηματικά και 15 ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, 15 αρχειοθετημένες συνομιλίες και πέντε προγράμματα VR τεχνολογίας.

Ανάμεσα στα έργα που θα προβληθούν βρίσκονται τα: «Ricky Powell: The Individualist», για τον επώνυμο φωτογράφο, το βραβευμένο «Eeb Allay Ooo!», αλλά και το αναμενόμενο για τους φίλους του αθλητισμού, «Iron Hammer», της Τζόαν Τσεν, για την θρυλική βολεϊμπολίστρια Τζένι Λανγκ Πινγκ.

«Ricky Powell: The Individualist»

Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμη: το ισραηλινό νεο-νουάρ «Losing Alice», το πολιτικό ντοκιμαντέρ «And She Could Be Next», το sci-fi «Alteration» με τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ και τίτλοι με συμμετέχοντες όπως ο Τζον Λέτζεντ, η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Λουπίτα Νιόνγκο.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b