MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Μπομπ Ντίλαν κυκλοφορεί νέο άλμπουμ μετά από 8 χρόνια!

Δύο ευχάριστες εκπλήξεις μας έκανε ο Μπομπ Ντίλαν αυτή την εβδομάδα, καθώς ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει νέο άλμπουμ, ενώ κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι!

Νέο άλμπουμ για τον Μπομπ Ντίλαν
Νέο άλμπουμ για τον Μπομπ Ντίλαν
Monopoli Team

Είναι γεγονός! Ο ποιητής, μουσικός, λογοτέχνης, ζωγράφος, με λίγα λόγια θρύλος, Μπομπ Ντίλαν, θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ με πρωτότυπα τραγούδια μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.

Τα νέα για τον νέο δίσκο έρχονται λίγο μόνο καιρό μετά το 17-λεπτο τραγούδι για τη δολοφονία του Κένεντι, που κυκλοφόρησε και μας ενθουσίασε. Το άτυχο τέλος του JFK ενέπνευσε τον Dylan να γράψει ένα άκρως συναισθηματικό τραγούδι για μία τρομακτική εποχή της ιστορίας, την οποία αποτύπωσε φυσικά με τους ποιητικούς του στίχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο νέο τραγούδι των Rolling Stones με το επίκαιρο μήνυμα για την καραντίνα12.09.2018

Το νέο άλμπουμ, λοιπόν, θα περιέχει και το 17-λεπτό “Murder Most Foul” και θα έχει τίτλο “Rough and Rowdy Ways“.  Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου, αν δεν υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας.

Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ του με πρωτότυπα τραγούδια, εδώ και οχτώ χρόνια. Φυσικά, δεν απουσίαζε από τη μουσική, αφού είχε κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ αυτά τα χρόνια. Κια τα τρία, όμως, το Shadows in the Night (2015), το Fallen Angels (2016) και το τριπλό άλμπουμ Triplicate (2017), περιελάμβαναν διασκευές και όχι πρωτότυπη μουσική του καλλιτέχνη. Το τελευταίο άλμπουμ με δικά του τραγούδια που έχουμε ακούσει ήταν το Tempest, που κυκλοφόρησε το 2012.

Παράλληλα, σαν να μην ήταν αρκετά τα νέα αυτά, μας έδωσε αλλη μία γεύση από την νέα του μουσική. Την Παρασκευή κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο “False Prophet” και μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

Το False Prophet είναι το τρίτο τραγούδι που ξέρουμε ότι θα περιέχει το “Rough and Rowdy Ways”. Και αν αποτελεί έστω και μικρή ένδειξη του τι θα ακούσουμε στον υπόλοιπο δίσκο; Τότε μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα άλμπουμ-σταθμό στην καριέρα του Μπομπ Ντίλαν.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b