MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Το Netflix ετοιμάζει σειρά με θέμα…το social distancing!

Οι παραγωγοί του «Orange is the New Black», που θα αναλάβουν τη νέα σειρά του Netflix, θα φέρουν εις πέρας το project… εξ αποστάσεως!

Monopoli Team

Με τα νέα δεδομένα στη κινηματογραφική και τηλεοπτική βιομηχανία, πολλές εταιρείες θεαμάτων αναγκάζονται να αλλάξουν τα σχέδιά τους.

Η νέα σειρά

Έτσι, η streaming πλατφόρμα Netflix, ανακοίνωσε στις 28 Απριλίου, την παραγωγή σειράς με θέμα την κοινωνική αποστασιοποίηση που ζούμε όλοι. Η σειρά θα ονομάζεται «Social Distance» και θα εξερευνά τις εμπειρίες ανθρώπων, στην εποχή της καραντίνας και του κορονοϊού. Πρόκειται για σειρά ανθολογίας, με κάθε επεισόδιο να έχει διαφορετικούς χαρακτήρες και ιστορίες ανθρώπων.

Orange is the New Black

Την παραγωγή της ανέλαβαν οι δημιουργοί της γνωστής σειράς «Orange is the New Black» του Netflix, Jenji Kohan, Tara Herrmann και Hilary Weisman Graham. To παράξενο της υπόθεσης είναι ότι η παραγωγή, η συγγραφή σεναρίου, η σκηνοθεσία και η κινηματογράφηση της σειράς, θα γίνει εξ αποστάσεως!

Τι λένε οι παραγωγοί

Γράφοντας στο Twitter, οι δημιουργοί της σειράς δηλώνουν: «Η δουλειά μας ως αφηγητές είναι να αντικατοπτρίζουμε την πραγματικότητα και σε αυτή τη νέα, παράξενη, συγκεχυμένη πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, αισθανόμαστε παθιασμένοι να βρούμε μια επαφή, καθώς όλοι παραμένουμε σε απόσταση. Έχουμε εμπνευστεί για να δημιουργήσουμε μια σειρά ανθολογίας που αφηγείται ιστορίες για την τρέχουσα στιγμή που ζούμε – τις μοναδικές, προσωπικές, βαθιά ανθρώπινες ιστορίες που δείχνουν πώς ζούμε χώρια, αλλά και μαζί».

«Προκαλούμε τον εαυτό μας να κάνουμε κάτι νέο», συνεχίζει η ανάρτηση. «Θα δημιουργήσουμε την σειρά εικονικά, έτσι ώστε το καστ και το συνεργείο μας να μπορεί να παραμένει υγιές και ασφαλές» Οι δημιουργοί εξηγούν ότι, καθώς οι συγγραφείς, σκηνοθέτες και παραγωγοί θα εργάζονται εξ αποστάσεως, όλοι οι ηθοποιοί θα κινηματογραφούν τον εαυτό τους από το σπίτι τους».

Δεν υπάρχει ανακοίνωση για το καστ ή για την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς ακόμα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b