MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
STAND-UP

Έντι Μέρφι και Άνταμ Σάντλερ μας κάνουν να γελάσουμε για καλό σκοπό

Οι μεγαλύτεροι κωμικοί της Αμερικής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο “Feeding America Comedy Festival” και θα μας κάνουν να γελάσουμε για έναν πολύ καλό σκοπό!

Monopoli Team

Ο Έντι Μέρφι, ο Άνταμ Σάντλερ, ο Κρίς Ροκ και η Τίφανυ Χάντις είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους κωμικούς που θα συμμετέχουν στο πρώτο livestream φιλανθρωπικό φεστιβάλ κωμωδίας του επιχειρηματία Byron Allen. Στο Feeding America Comedy Festival, οι αγαπημένοι μας κωμικοί θα μας κάνουν να γελάσουμε -κάτι που σίγουρα χρειαζόμαστε όλοι, ενώ παράλληλα θα μαζεύουν δωρεές για τους πληγέντες του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, τα χρήματα θα διατεθούν σε “τράπεζες φαγητού” για όλους εκείνους που λόγω του κορονοϊού έχουν πληγεί από την πείνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Χριστόφορος Ζαραλίκος ανεβάζει τις καλύτερες στιγμές των παραστάσεων του στο YouTube12.09.2018

Το τρίωρο show θα προβληθεί σε livestream από το Comedy.TV, αλλά και το δωρεάν streaming app Local Now. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαϊού, στις 3 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Στο Feeding America Comedy Festival θα συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Κέβιν Χαρτ, Μάρλον Ουειανς, Ταράζι Π. Χένσον, ο Λούι Άντερσον και πολλοί άλλοι.

“Σε συνεργασία με την οργάνωση Feeding America, οι κωμικοί και φίλοι μου και εγώ ανακοινώνουμε το παγκόσμιο livestreaming φεστιβάλ κωμωδίας, Feeding America Comedy Festival” δήλωσε ο διοργανωτής Byron Allen. “Το γέλιο είναι συνήθως το καλύτερο φάρμακο, και είμαστε έτοιμοι να στρέψουμε την προσοχή σε σημαντικά ζητήματα, όπως είναι και η ανασφάλεια για το φαγητό, αλλά και να βοηθήσουμε με γεύματα τις οικογένειες όλης της χώρας που έχουν επηρεαστεί οικονομικά από τον Covid-19.”

Όσοι συντονιστούν στο φεστιβάλ μπορούν να κάνουν τις δωρεές τους κατά τη διάρκεια του show, ή και μετά το τέλος του.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b