Δείτε online τρεις μικρού μήκους ταινίες του Θοδωρή Βουρνά, εντελώς δωρεάν
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΔείτε δωρεάν, τρεις μικρού μήκους ταινίες του Θοδωρή Βουρνά, βασισμένες σε θεατρικά κείμενα και με πρωταγωνιστές τον Πάνο Μουζουράκη, τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, τον Ορέστη Τζιώβα, κ.α.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤρεις μικρού μήκους ταινίες, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά, που βασίστηκαν σε θεατρικά κείμενα και με πρωταγωνιστές γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Πάνος Μουζουράκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Ορέστης Τζιώβας κ.α, είναι ελεύθερες στο YouTube, εντελώς δωρεάν.
Xωρίς ΓάλαΒασισμένο στο θεατρικό μονόπρακτο Cafe Solo της Blanca Bardagil.
Ένας φιλόδοξος σεναριογράφος και ένας έμπειρος παραγωγός ψάχνουν τη χρυσή τομή για την επικείμενη συνεργασία τους. Ένας από τους δύο θα πρέπει να υποχωρήσει, βάζοντας γάλα στον καφέ του. Πρωταγωνιστούν οι Πάνος Μουζουράκης και Αλέξανδρος Λογοθέτης.
Βασισμένο στο θεατρικό έργο Arizona του Juan Carlos Rubio.
Με αφορμή ένα καινούργιο νόμο που επιτρέπει την οπλοφορία και την αυτοδικία, δυο αδέλφια αποφασίζουν να προστατέψουν τη γη που κληρονόμησαν με κάθε κόστος. Η διαφορά όμως στο τρόπο σκέψη τους τους φέρνει σύντομα τον έναν απέναντι στον άλλον. Πρωταγωνιστούν οι Αντίνοος Αλμπάνης και Αλέξιος Κοτσώρης.
Δείτε τη ταινία εδώ: ΘεατήςΒασισμένο στο θεατρικό μονόλογο Μaking Movies του Γιώργου Ηλιόπουλου.
Ο Θάνος έχει αποκοπεί από κάθε συναίσθημα και παρακολουθεί τη ζωή του σαν ταινία. Από την απόσταση ασφαλείας της θέσης του θεατή επιλέγει τα πλάνα και τους ανθρώπους που θα μοντάρουν την καθημερινότητά του. Με μεγαλύτερο του φόβο ότι μπορεί να νιώσει κάτι. Πρωταγωνιστούν οι Ορέστης Τζιώβας, Δημήτρης Πετρόπουλος, Ελενα Μεντζέλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Λία Τσάνα, Παναγιώτης Νάτσης και Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου.
Δείτε τη ταινία εδώ:Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Οι Nouvelle Vague στην Αθήνα με ένα love letter στους Depeche Mode
- Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών κατέκτησε το ιστορικό Concertgebouw του Άμστερνταμ
- Βασίλης Μπισμπίκης – Λένα Κιτσοπούλου ξανά μαζί: Ο «Σωσμένος» επιστρέφει για 2η σεζόν στο Cartel
- Μάκβεθ: Ο σκοτεινός κόσμος του Βέρντι στο Μέγαρο σε απευθείας μετάδοση από τη ΜΕΤ Opera
- Δήμος Αθηναίων: Άνοιξε στην Κυψέλη το πρώτο Κοινωνικό Κέντρο Ακοής και Ακουστικών Βαρηκοΐας στην Ελλάδα