MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι θα ισχύει με τις μετακινήσεις τις ημέρες του Πάσχα

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν όσοι θελήσουν να μετακινηθούν τις ημέρες του Πάσχα, καθώς θα ισχύσουν νέα μέτρα από το Μεγάλο Σάββατο έως τη Δευτέρα του Πάσχα στο πλαίσιο της γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Monopoli Team

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, τις ημέρες του Πάσχα θα συνεχίσουν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα, με τις μετακινήσεις να επιτρέπονται μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους και μετά την αποστολή σχετικού sms στο 13033, επιλέγοντας έναν από τους έξι κωδικούς μετακίνησης!

Συγκεκριμένα για τις μετακινήσεις τις ημέρες του Πάσχα επιτρέπονται για πολύ συγκεκριμένους λόγους, ανάμεσα στους οποίους δεν περιλαμβάνονται οι επισκέψεις σε σπίτια συγγενών και φίλων.

Δύο επιπλέον μέτρα για τις ημέρες του Πάσχα

Μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την επέκταση δύο μέτρων ως απάντηση, όπως είπε στους ελάχιστους που θέτουν σε κίνδυνο την προσπάθεια των πολλών.

1. Από τις 21.00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου έως τις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα επεκτείνεται το μέτρο του διπλασιασμού προστίμου στα 300 ευρώ, αλλά και αφαίρεση πινακίδων για τους παραβάτες.

2. Ακόμα πιο αυστηροί έλεγχοι θα πραγματοποιούνται σε όσους κάνουν τη χρήση Β4, δηλαδή επίσκεψη σε ευπαθείς ομάδες, με επιβολή προστίμου 300 ευρώ στους οδηγούς και 150 ευρώ στον δεύτερο επιβαίνοντα, καθώς και αφαίρεση πινακίδων.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b