MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς»: Δείτε κομμένες σκηνές από τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη

Οι παραγωγοί της τελευταίας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη, «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», έδωσαν στη δημοσιότητα τις κομμένες σκηνές της ταινίας.

Monopoli Team

Ως γνωστόν, οι κομμένες σκηνές μιας ταινίας είθισται να δίνονται στη δημοσιότητα αφότου προβληθεί αυτή – υπό κανονικές συνθήκες. Με το κλείσιμο των κινηματογράφων λόγω κορονοϊού, πολλές προβολές ταινιών διεκόπησαν. Μια από αυτές τις ταινίες ήταν και «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», του Γιάννη Οικονομίδη. Έτσι, οι παραγωγοί της ταινίας, αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα, κάποιες «ζουμερές» σκηνές της ταινίας, που δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην κόπια που θα (ξανα)βγει στις αίθουσες, όταν αυτό πλέον θα είναι ασφαλές.

Η ταινία

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

Παίζουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου.

Δείτε τις κομμένες σκηνές από την ταινία, εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b