MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Oι σταρ του Contagion σχολιάζουν την επιδημία του κορονοϊού

Οι ηθοποιοί της επίκαιρης ταινίας «Contagion», που αφορά μια πανδημία, εξηγούν τι πρέπει να κάνουμε, για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού.

Monopoli Team

Το θρίλερ Contagion, που κυκλοφόρησε πριν 9 χρόνια, είναι η πιο επίκαιρη και συζητημένη ταινία των τελευταίων μηνών, καθώς εμφανίζει τρομερή ομοιότητα με την κατάσταση πανδημίας στην οποία βρισκόμαστε.

Η σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Columbia, ζήτησε από τους ηθοποιούς της ταινίας, να μιλήσουν με απλά λόγια, για τη σημασία της ατομικής ευθύνης, της κοινωνικής απομόνωσης και της υπακοής στα μέτρα που προβλέπουν οι υγειονομικές αρχές.

Στο βίντεο της ανακοίνωσης, συμμετέχουν οι ηθοποιοί του “ContagionΜατ Ντέιμον, Λόρενς Φίσμπερν, Κέιτ Ουίνσλετ, Μαριόν Κοτιγιάρ και Τζένιφερ Ελ.

«Ότι θα ακούσετε από εμάς τώρα, έχει εγκριθεί από ειδικούς της δημόσιας υγείας και επιστήμονες», αναφέρει στην αρχή του βίντεο ο Ματ Ντέιμον.

«Μπορούμε να το νικήσουμε μαζί. Αρκεί να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλο», συμπληρώνει ο Λόρενς Φίσμπερν.

Η επιδημία του κορονοϊού δεν μπορεί να σταματήσει μόνο από ένα άτομο, οργανισμό ή χώρα. Πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί, παίρνοντας ατομικές ευθύνες, όπως η κοινωνική απομόνωση και το καλό πλύσιμο των χεριών, έως ότου βρεθεί ένα εμβόλιο ή θεραπεία.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b