MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δωρεάν ψυχιατρική κάλυψη από την Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, προσφέρει δωρεάν στους πολίτες, ψυχιατρική κάλυψη για θέματα που αφορούν την επιδημία και τις ψυχιατρικές επιπλοκές της.

Monopoli Team

Η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία με αίσθημα ευθύνης σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο όπως η πανδημία του COVID-19, προσφέρει για τους επόμενους 3 μήνες, δωρεάν στους πολίτες, ψυχιατρική κάλυψη για θέματα που αφορούν την επιδημία και τις ψυχιατρικές επιπλοκές της, με τη χρήση του λογισμικού τηλειατρικής της Melapus, της αναγνωρισμένης πλατφόρμας τηλεψυχιατρικής στην Ευρώπη.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με πολύ απλουστευμένη λογική ώστε να χρησιμοποιηθεί από τον οποιονδήποτε με ένα κλικ. Η online (διαδικτυακή) συνεδρία με την ειδική εφαρμογή βιντεοκλήσης της Melapus δεν χρειάζεται εγκατάσταση επιπλέον προγράμματος για τη συνεδρία. Αρκεί ένα laptop και μια σύνδεση στο ίντερνετ.

Τι λέει το Δ.Σ. της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας

«Σε μια δύσκολη περίοδο, η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία και ο Κλάδος Πληροφορικής και Καινοτομίας δημιουργούν νέα δεδομένα στην υγεία με στόχο να συνδράμουν σε συναθρώπους μας που τόσο πολύ δοκιμάζονται σήμερα. Στη συνέχεια θα προτείνουμε κι άλλες δράσεις αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b