MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

H ηθοποιός Dakota Johnson μας ξεναγεί στο σπίτι της στο Χόλιγουντ!

To περιοδικό Αrchitectural Digest μπαίνει στο σπίτι της δημοφιλούς ηθοποιού Dakota Johnson, που πρωταγωνίστησε στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι.

Η Dakota Johnson στην αυλή του σπιτιού της
author-image Ευθυμία Πουλάδη

Η 30χρονη σταρ του Χόλιγουντ Dakota Johnson, κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson, αφήνει το περιοδικό Αrchitectural Design να εξερευνήσει με κάμερα το σπίτι της στο Los Angeles της California.

Η έπαυλη της ηθοποιού είναι ένας γαλήνιος παράδεισος γεμάτος πράσινο, που συνδυάζει μεσαιωνικά με μοντέρνα και κομψά διακοσμητικά στοιχεία. Είναι το πρώτο σπίτι που αγόρασε η ηθοποιός και όπως δηλώνει, ανήκε προηγουμένως στον Ryan Murphy, δημιουργός σειρών όπως το American Horror Story, Glee και το Pose.

Η έπαυλη είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. «Είναι η άγκυρά μου. Θυμίζει δεντρόσπιτο πάνω σε ένα πλοίο», σχολιάζει η Johnson. Όπου και αν κοιτάξεις, το εσωτερικό και εξωτερικό του είναι γεμάτο στοιχεία του φυσικού κόσμου, που προσδίδουν μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και ελευθερίας.

Το εσωτερικό του σπιτιού

Φτιαγμένο κυρίως από ξύλο, με μεγάλα παράθυρα που επικοινωνούν με την πανέμορφη καταπράσινη αυλή της, αφήνοντας το φως του ήλιου να εισχωρεί σε όλα τα δωμάτια. Vintage έπιπλα και χαλιά, αμέτρητα βιβλία που διακοσμούν τις ξύλινες βιβλιοθήκες και φυσικοί κρύσταλλοι, διακοσμούν επίσης την έπαυλη. «Όποιος μένει στο Los Angeles μου δίνει έναν κρύσταλλο για δώρο», αναφέρει η ίδια.

Το σαλόνι της έπαυλης

Στην ξενάγηση δεν παραλείπει να σχολιάσει διάφορες φωτογραφίες που κοσμούν τους τοίχους του γραφείου της. «Εδώ δουλεύω, διαβάζω σενάρια, κάνω meetings, αλλά συνήθως αποσπάται η προσοχή μου από όλα αυτά που βρίσκονται εδώ μέσα», προσθέτει. Η Johnson δεν αφήνει τη κάμερα να μπει στο υπνοδωμάτιό της.

Στη συνέχεια πηγαίνει στη κουζίνα που είναι βαμμένη σε σκούρο πράσινο χρώμα, αποπνέοντας μία αρχοντική διάθεση. Στην ηθοποιό αρέσει πολύ να μαγειρεύει. Αναφέρει επίσης, την εταιρεία με τσάι που διαχειρίζεται. «Έχω διάφορα σετ από φλιτζάνια και πιατάκια που δεν χρησιμοποιώ ποτέ γιατί είναι πανέμορφα και κουλ και δεν θέλω να τα πειράζω», δηλώνει.

Η πράσινη κουζίνα της ηθοποιού

Το εξωτερικό του σπιτιού

Το αποκορύφωμα της ξενάγησης είναι φυσικά η καταπράσινη αυλή της με πισίνα και τζακούζι που θα έκανε τον καθένα να ζηλεύει. Η Johnson αγαπάει τα δέντρα και μάλιστα, βλέπουμε σε πολλά σημεία δέντρα με εσπεριδοειδή, όπως λεμονιές, lime και πορτοκαλιές. Η αυλή καλύπτεται από ψηλά δέντρα όπως μπαμπού, που όπως αναφέρει, ψηλώνουν πολύ γρήγορα και συχνά τσακώνεται με τους διάσημους γείτονές της για τα μπαμπού που καλύπτουν τον δρόμο.

Η καταπράσινη αυλή

Την αυλή διακοσμούν καρέκλες και πολυθρόνες που μόλις αγόρασε. Μας δείχνει δυο πολυθρόνες που αναφέρει πως είναι πανάκριβες και από ευαίσθητο ύφασμα, αλλά τις αφήνει ακάλυπτες στην αυλή, γιατί «δείχνουν πολύ ωραία έξω». Χαρακτηριστική στιγμή της ξενάγησης αποτελεί η ξύλινη τραπεζαρία στην αυλή, που είναι φτιαγμένη από το γιοτ του…Winston Churchill!

To βίντεο έκανε αίσθηση στο twitter, με πολλούς να σχολιάζουν πως η έπαυλη είναι ονειρεμένη, ενώ η κουλ διάθεση και αισθητική της ηθοποιού το κατέστησε αμέσως viral στο διαδίκτυο!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b