MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Sonar Athens 2020: Το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής επιστρέφει

Ξεκινά η προπώληση για το πρωτοποριακό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, Sonar Festival, που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα, στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2020, στην Ιερά Οδό και το VOX.

Monopoli Team

Το Sónar Athens είναι η ελληνική εκδοχή του πρωτοποριακού, διεθνούς φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και digital arts, με έδρα της Βαρκελώνη. Θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα, στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2020, στην Ιερά Οδό και το VOX.

Η πρώτη εκδοχή του  Sónar Athens ήταν εντυπωσιακή, τόσο από την πλευρά του line-up όσο και από αυτή της προσέλευσης. Η ταυτόχρονη παρουσία πολλών, κορυφαίων ονομάτων της ηλεκτρονικής μουσικής και της αφρόκρεμας του προοδευτικού ήχου, με πολλές πρεμιέρες και αποκλειστικότητες, έφερε χιλιάδες επισκέπτες (ανάμεσα στους οποίους και πάνω από 1000 από το εξωτερικό) στα venues που βρίσκονται κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας, μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες και ιστορικά σημαντικές πρωτεύουσες του κόσμου.

Φέτος, ακολουθώντας την ίδια, εξαιρετικά επιτυχημένη συνταγή, το  Sónar Athens 2020 θα παρουσιάσει μεγάλα ονόματα ηλεκτρονικής μουσικής και πειραματικά acts από όλο τον πλανήτη, καθώς και σημαντικούς εγχώριους καλλιτέχνες.

Η προπώληση των early bird εισιτηρίων του Sónar Athens 2020 ξεκινάει την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Sonar Athens 2020 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια

Early Bird
2ήμερο: 60 Ευρώ
VIP 2ημερό: 90 Ευρώ

*Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέττες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων, καθώς και ξεχωριστή είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b