ΝΕΑ
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης
Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, σε ηλικία 74 ετών, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Monopoli Team
28.01.2020
A
A
Ο Γιώργος Κοτανίδης ήταν ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1945 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Το δείπνο (2018), Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα (2013), Πρόβα νυφικού (2014), Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα (2013), Περικλής (2011), Δυτική αποβάθρα (2014).
Γνήσιο παιδί της γενιάς του, δραστήριος, πολιτικοποιημένος, ανήσυχος έζησε τη νιότη του μέσα σε ρόλους και την ωριμότητα του μέσα σε επιλογές. Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης στο monopoli.gr, φωτογραφίζοντας την πορεία του σε εννιά κάδρα.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Mulatu Astatke: Ο αρχιτέκτονας του Ethio-Jazz στην Αθήνα
Θεατής: «Annie» στο Θέατρο Παλλάς
Bella Ciao#35: Μας γλέντησε και απόψε ο Λάνθιμος
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Fiesta στη γεύση με 5 must try μεξικάνικα εστιατόρια στην Αθήνα
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 22-23 Νοεμβρίου
Free City: 5 προτάσεις για βόλτες χωρίς πορτοφόλι αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Ιωάννης Νίκολης και Svetlana Karpunkina στο Μέγαρο Μουσικής
Ο José James στην Αθήνα: 50 χρόνια μετά, το “I Want You” του Marvin Gaye στον Λυκαβηττό