ΝΕΑ
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης
Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, σε ηλικία 74 ετών, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Monopoli Team
28.01.2020
A
A
Ο Γιώργος Κοτανίδης ήταν ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1945 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Το δείπνο (2018), Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα (2013), Πρόβα νυφικού (2014), Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα (2013), Περικλής (2011), Δυτική αποβάθρα (2014).
Γνήσιο παιδί της γενιάς του, δραστήριος, πολιτικοποιημένος, ανήσυχος έζησε τη νιότη του μέσα σε ρόλους και την ωριμότητα του μέσα σε επιλογές. Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης στο monopoli.gr, φωτογραφίζοντας την πορεία του σε εννιά κάδρα.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Stop Scrolling: Γυναικοκτονίες (ξανά), μια δίκη-ορόσημο κι ένα deal που ταράζει το Χόλιγουντ
Γιώργο Νικολόπουλε, το Toxicity είναι προσωπική ή συλλογική υπόθεση;
Παγκράτι by night: 5 μαγαζιά για ξεχωριστά dinner dates
Μυστήριο, δράμα, τρόμος – Όσα μάς περιμένουν αυτό το ΣΚ στην TV
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 25-26 Απριλίου
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Τι θα κάνεις δωρεάν το τελευταίο ΣΚ του Απριλιου
Οι Ambassade για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές και αυτό το καλοκαίρι στον λόφο Φιλοπάππου
Οργή Λαού: Τα Υπόγεια Ρεύματα για μια συναυλία αφιερωμένη στην ποίηση στην Τεχνόπολη