MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Φωτό: Μαρία Χειλοπούλου
Monopoli Team

ΜΠΑΛΕΤΟ

Η Λίμνη των Κύκνων, του Π. Ι. Τσαϊκόφσκι στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Μετά την επιτυχία που σημείωσε την περσινή σεζόν, η «Η Λίμνη των Κύκνων» του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, από το Μπαλέτο της ΕΛΣ, σε σκηνοθεσία –  χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου, επιστρέφει για έξι παραστάσεις στην Εθνική Λυρική Σκηνή. H παραγωγή της «Λίμνης των Κύκνων» από το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αντιπαραθέτει εκτενή κομμάτια της πρωτότυπης χορογραφίας του μπαλέτου των Πετιπά / Ιβάνοφ, με μια νέα χορογραφική ματιά, επιχειρώντας να θέσει ερωτήματα, αλλά και να αναζητήσει απαντήσεις για το πώς μπορούν να «ξαναδιαβαστούν» σήμερα τα μεγάλα έργα του ρεπερτορίου του κλασικού χορού.
Κυριακή 22/12, 18:30
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
10€ – 70€

ΘΕΑΤΡΟ

Η αδερφή μου, του Σταύρου Ζουμπουλάκη στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Ο Περικλής Μουστάκης ανεβάζει το βιωματικό αφήγημα του Σταύρου Ζουμπουλάκη «Η αδερφή μου» στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Μέσα από την επιληψία της αδερφής του, που σφράγισε τη ζωή της και, με έναν άλλο τρόπο, και τη δική του, ο Σταύρος Ζουμπουλάκης, θέλησε να μας μιλήσει για την αρρώστια, τον πόνο, τη χαρά, την πίστη και πάνω από όλα για την καλοσύνη και την αγάπη.
Παρασκευή 20/12,  21.00
Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, Φιλελλήνων 27, Αθήνα
8€, 10€, 14€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Planet of Zeus στο Fuzz Club

Οι καταιγιστικοί Planet of Zeus παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ «Faith in Physics», με δύο συναυλίες στο Fuzz Club.
Παρασκευή 20/12 & Σάββατο 21/12, 20:00
Fuzz Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος
12€ – 14€

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών δίνει το δικό της εορταστικό παρών, επιλέγοντας να παρουσιάσει τρεις Καντάτες από το εμβληματικό Ορατόριο των Χριστουγέννων του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, σε μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Σάββατο 21/12, 20:30
Αίθουσα Χ. Λαμπράκης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10€ – 35€

ΣΙΝΕΜΑ

Star Wars: Skywalker Η Άνοδος

Η θρυλική διαστημική σαπουνόπερα του Τζορτζ Λούκας φτάνει στο τέλος της μετά από 42 χρόνια, τρεις τριλογίες και άλλες ταινίες εκτός σειράς που αποκόμισαν παγκόσμιες εισπράξεις σχεδόν 9,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Το ένατο κεφάλαιο του «Πολέμου των άστρων» που τιτλοφορείται «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» διαθέτει τα πάντα: δράση, ανατροπές, εκπλήξεις, ένταση, εφέ και αρκετό συναίσθημα που κυρίως θα αγγίξει τους παλιούς φαν της σειράς.
Κριτικές και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b