MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες προτάσεις ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Ο γιος, του Φλοριάν Ζελλέρ, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Στην πρώτη του σκηνοθεσία μετά την αποχώρησή του από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος ανεβάζει το έργο του Φλοριάν Ζελλέρ, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους θεατρικούς συγγραφείς, που δεν έχει ξανα παιχτεί στην Ελλάδα. Ο Γιος, το τρίτο μέρος της άτυπης τριλογίας του συγγραφέα μετά τον Πατέρα και τη Μητέρα, προσεγγίζει με ευαισθησία το θέμα της εφηβείας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 7/12, 21:15, Κυριακή 8/12, 18:30
Θέατρο του Νέου Κόσμου – Κεντρική Σκηνή, Αντισθένους 7 & Θαρύπου
12-20€

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Winter Plisskën Festival 2019

Με δύο ονόματα από τη Βρετανία τον Floating Points και τον Quantic σε ρόλο headliner, έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου το φετινό Winter Plisskën Festival. Το line up συμπληρώνουν ενδιαφέροντα acts όπως η παλαιστινιακής καταγωγής Sama’  η ανερχόμενη Καναδή Korea Town Acid και η Afrodeutsche.
Διαβάστε αναλυτικά το live up του φεστιβάλ εδώ.
Σάββατο 7/12, 19:00
Piraeus 117 Academy, Πειραιώς 117, Αθήνα
Aquarium, Τριπτολέμου 33, Αθήνα
Από 32.50€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο David Murray και οι Blue Brass στο Half Note Jazz Club

Από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου και για τρεις ακόμη συναυλίες, το Half Note υποδέχεται τον σαξοφωνίστα, David Murray, με τους Blue Brass. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα ιδιαίτερο project, με τον τρομπονίστα Paul Zauner και τους Blue Brass και όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση με τον David Murray, η ζωντανή ιστορία της τζαζ μπορεί να περάσει μέσα σε λίγες φράσεις από το σαξόφωνο ή το μπάσο κλαρίνο του.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 6/12 & Σάββατο 7/12, 22:30
Κυριακή 8/12, 21:30
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
20-30€

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Μανώλης Χάρος: Το νησί των θησαυρών, στο Μουσείο Μπενάκη

Ένας πειρατής, ένας στρατιώτης, ένας καουμπόης κι ένας εύζωνας υποδέχονται τον επισκέπτη της έκθεσης «Το νησί των θησαυρών», που παρουσιάζει ο Μανώλης Χάρος στο κεντρικό κτίριο του Μουσείου Μπενάκη. Φιγούρες αρχετυπικές, βγαλμένες από τα «Κλασικά εικονογραφημένα», που εδώ όμως έχουν χάσει τα ρεαλιστικά τους χαρακτηριστικά για να παραμείνουν σκιές, έντονα χρωματισμένες, που πλέουν στο ημίφως αυτού του πρώτου μέρους της έκθεσης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 6/12 & Σάββατο 7/12, 10.00-18.00
Κυριακή 8/12, 10.00-16.00
Μουσείο Μπενάκη, Κουμπάρη 1
7€, μειωμένο 5€

ΣΙΝΕΜΑ

Η βασίλισσα της καρδιάς

Οικογενειακό δράμα, καταραμένο lovestory, ηθικοπλαστική αλληγορία ή μήπως κάτι περισσότερο; Η πρόταση της Δανίας για το φετινό ξενόγλωσσο όσκαρ είναι μια τολμηρή από κάθε άποψη ταινία.
Υπόθεση και κριτική.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b