MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Weekend Agenda: 5 κορυφαίες επιλογές ψυχαγωγίας

Οι δικές μας επιλογές από κορυφαίες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και αξίζουν την προσοχή σας.

Monopoli Team

ΜΠΑΛΕΤΟ

Χορός με τη σκιά μου, του Χατζιδάκι στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Ο Διευθυντής του Μπαλέτου της ΕΛΣ, Κωνσταντίνος Ρήγος, χορογραφεί τέσσερα από τα σημαντικότερα έργα του Μάνου Χατζιδάκι –Ο κύκλος του C.N.S., Ο καπετάν Μιχάλης, Το καταραμένο φίδι, Το χαμόγελο της Τζοκόντας –, σε μια ενιαία παράσταση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 16/11, 20:00 & Κυριακή 17/11, 18:30
Εθνική Λυρική Σκηνή – ΚΠΙΣΝ
Από 15€ έως 70€

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Billy Harper στο Half Note Jazz Club

Ο μοναδικός σαξοφωνίστας Billy Harper έρχεται με το κουϊντέτο του, από τις 15 Νοεμβρίου 2019, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο Half Note Jazz Club. Με γερές βάσεις στο γκόσπελ και το μπλουζ και το παίξιμό του χαρακτηρίζεται από δύναμη και εκφραστική άνεση που τον πηγαίνει ως τα όρια της free, τα οποία σχεδόν ποτέ δεν υπερβαίνει.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 15/11 & Σάββατο 16/11, 22:30, Κυριακή 17/11, 21:30
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
20€ – 35€

Η Marina στο Piraeus 117 Academy

H Marina, το ελληνικής καταγωγής pop icon θα επισκεφτεί τη χώρα μας  για δεύτερη φορά μετά από 3 περίπου χρόνια, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας με τίτλο Love+Fear Τour. Μαζί της θα ανέβουν στη σκηνή του Piraeus 117 Academy, η Καναδή avant – garde pop σταρ Allie X και ο Leon of Athens.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σάββατο 16/11, 19:00
Piraeus 117 Academy, Πειραιώς 117, Γκάζι
32€

ΈΚΘΕΣΗ

Καζαμπλάνκα: Φωτογραφική έκθεση της Μελίτας Βαγγελάτου στο Μουσείο Μπενάκη

Στη σύγχρονη μεγαλούπολη που είναι σήμερα η Καζαμπλάνκα. υπάρχουν ακόμα συνήθειες και τελετουργικά που άντεξαν στον χρόνο και γειτονιές των οποίων οι κάτοικοι ζουν ακόμα όπως ζούσαν στα χωριά τους. Οι φωτογραφίες της Μελίτας Βαγγελάτου καταγράφουν μία επίσκεψη στο χαμάμ, ράθυμες συζητήσεις στον δρόμο, μικροπωλητές, νερουλάδες και τα πιο αντιπροσωπευτικά αρχιτεκτονήματα της πόλης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Παρασκευή 15/11, Σάββατο 16/11, Κυριακή 17/11, 10:00 – 18:00 
Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης, Ασωμάτων 22 & Διπύλου, Κεραμεικός
7€ – 9€

ΣΙΝΕΜΑ

Άθλιοι

Με την αίγλη του βαρυσήμαντου βραβείου της κριτικής επιτροπής στο φετινό φεστιβάλ των Κανών έρχονται οι «Άθλιοι», πρώτη ταινία ενός νέου γάλλου σκηνοθέτη ονόματι Λαντζ Λι. Θέμα της μια κοινωνική εξέγερση που ξεσπά σε εργατικό προάστιο στο Παρίσι «για ασήμαντη αφορμή». Σκληρό και εκθαμβωτικό σαν ακατέργαστο διαμάντι, το φιλμ του Λι προσφέρει ένα αψεγάδιαστο πορτρέτο της σύγχρονης γαλλικής κοινωνίας στα πέριξ του Παρισίου με έντονο πολιτικό στίγμα.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b