MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Family Weekend: 7 ιδέες για βόλτες με τα παιδιά

Οι καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας για ένα αξέχαστο και δημιουργικό Σαββατοκύριακο, 15 – 17 Νοεμβρίου, για όλη την οικογένεια.

Monopoli Team

ΆΘΛΗΣΗ

Δημιουργική ενόργανη στο ΚΠΙΣΝ

Η κυβίστηση, το τρέξιμο και η στροφή βοηθούν στη σωστή ανάπτυξη του σώματος και βελτιώνουν την ευλυγισία και τη μυϊκή συναρμογή. Μέσω της ενόργανης γυμναστικής και σε συνδυασμό με παιχνίδι και διασκέδαση, οι πιο μικροί φίλοι του Πάρκου μπορούν να γνωρίσουν το σώμα και τις ικανότητές τους!
Για παιδιά 3-6 ετών / Έως 20 συμμετοχές
Σάββατο 16/11, 11:45 – 13:00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ελεύθερη είσοδος, με σειρά προτεραιότητας.

ΘΕΑΤΡΟ

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία, του Charles Dickens στο Εθνικό Θέατρο

Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Charles Dickens, η αγαπημένη νουβέλα μικρών και μεγάλων, έρχεται ως μιούζικαλ, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού, σε σκηνοθεσία και διασκευή Γιάννη Μόσχου και μουσική Θοδωρή Οικονόμου. Ένα μοναδικό θέαμα γιορτής και λάμψης που σαγηνεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν ακόμη τη διάθεση να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Παρασκευή 15/11 & Σάββατο 16/11, 20:30, Κυριακή 17/11, 19:00
Εθνικό Θέατρο, Κεντρική Σκηνή, Αγ. Κωνσταντίνου 22-24
5€ – 25€

«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά»

Τα Καινούργια ρούχα του βασιλιά, ένα από τα πιο  διαχρονικά και δημοφιλή παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλίκη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Μια ιστορία με δράση, χιούμορ και πολλά ευτράπελα αναλαμβάνει να λύσει η πραγματικότητα με τη συμμετοχή των ίδιων των θεατών.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Σάββατο 16/11, 14:00 & Κυριακή 17/11, 11:30 & 14:30
Θέατρο Αλίκη, Αμερικής 4, Αθήνα
11€ – 15€

“Το Φτερωτό Άλογο” του Νίκου Καζαντζάκη στο Μέγαρο Μουσικής

H παράσταση που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στην παιδική σκηνή του Μεγάρου. Ο ευρηματικός Βασίλης Μαυρογεωργίου σκηνοθετεί το ανέκδοτο ‒μέχρι πρόσφατα‒ κείμενο του μεγάλου συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη, ζωντανεύοντας έναν κόσμο με βασιλιάδες και πριγκίπισσες, μάγους και δερβίσηδες, καραβάνια νωχελικά και άλογα ιπτάμενα.
Σάββατο 16/11, 15:00
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη
12€

“Ο Τσάρος με την μακριά γενειάδα”

Το Θέατρο Κιβωτός παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά από 2 ετών και άνω «Ο Τσάρος με την Μακριά Γενειάδα», σε κείμενο – σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη. Ένα παραμύθι, μέσα από το οποίο, τα παιδιά θα γνωρίσουν τέσσερις Ρώσους συνθέτες. Τους: Α.Μποροντίν, Μ. Μουσόργκσκι, Π. Τσαϊκόφσκι, Ν. Ρίμσκι-Κόρσακοφ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ. 
Κυριακή 17/11, 11:15 & 15:00
Θέατρο Κιβωτός, Πειραιώς 115
12€

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

“Inventing Tomorrow” στο UTech Lab

Με την πεποίθηση ότι οι σημερινοί μαθητές είναι οι εφευρέτες του αύριο, το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου προσκαλεί μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην προβολή του ντοκιμαντέρ “Inventing Tomorrow”. Το ντοκιμαντέρ προβάλλεται με αφορμή την Διεθνή Εβδομάδα Εκπαίδευσης (International Education Week) και αφηγείται την ιστορία έξι ταλαντούχων μαθητών από την Ινδονησία, την Χαβάη, την Ινδία και το Μεξικό, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν λύσεις σε καυτά περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου τους μέσα από πρωτότυπες εφευρέσεις και πειράματα εμπνευσμένα από την καθημερινή τους ζωή.
*Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.
Σάββατο 16/11, 12:00
Ίδρυμα Ευγενίδου, Λεωφόρος Συγγρού 387
Η είσοδος είναι ελεύθερη, με κράτηση θέσης στο 210 9469641.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

“Christmas Festival Park” στο Άλσος Χολαργού
Φέτος τα Χριστούγεννα στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικά! Για πρώτη φορά θα λειτουργήσει “Χριστουγεννιάτικο Πάρκο” με παγοδρόμιο, καρουζέλ, παιχνίδια διασκέδασης κ.α. με εισιτήριο, και θα προσφέρει ώρες χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.
Παρασκευή 15/11, Σάββατο 16/11, Κυριακή 17/11, 10:00 – 22:00
Άλσος Χολαργού, Ευριπίδου & 25ης Μαρτίου, Χολαργός

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b